Tudung Sekolah Awning Scuba Masuk Mesin Basuh Pun Awning Tetap Cantik!

Mencari tudung sekolah awning scuba?

I rasa semua ibu-ibu sama macam I jugak kot. Bila beli tudung sekolah anak, mesti nak awning tudung tu cantik. Tak mau kelepet-kelepet!

Tapi nak jaga awning tudung sekolah supaya tak patah tu susah juga. Kena rajin basuh tangan. Pantang tau basuh mesin.

Kenapa nak susahkan diri? Belilah TUDUNG SEKOLAH AWNING SCUBA.

Tudung Sekolah Awning Scuba

Tudung awning scuba ni tudung yang paling senang dipakai, dijaga dan dibasuh.

Campak tudung sekolah masuk mesin basuh sekali dengan baju seluar lain pun awning tetap “maintain” cantik.

Material tudung sekolah + awning yang teguh tegap berdiri. Always on point. Insyaallah anak puas hati.

Tudung sekolah adalah antara tudung yang akan dipakai lama dan hampir setiap hari, jadi pemilihan tudung yang selesa adalah sangat penting. Ini akan membantu Si Comel puan untuk menumpukan perhatian penuh di dalam bilik darjah.

Tudung Si Comel dijahit menggunakan potongan yang SELESA dan menggunakan kain jenis Lycra 280g yang LEMBUT, menyerap peluh dan SEJUK. Tudung sekolah kani sentiasa dibuat penambahbaikan berdasarkan maklum balas anak dan ibu bapa.

Bagi memenuhi permintaan ibu-ibu buat Si Comel, kami ada keluaran 6 JENIS TUDUNG SEKOLAH yang memenuhi kriteria mudah dibasuh, material yang lembut, dan selesa dipakai iaitu Tudung Sekolah Awning Lembut, Tudung Sekolah Awning Scuba, Tudung Sekolah Awning Scuba Dagu, Tudung Sekolah Awning Scuba Dagu Getah, Tudung Sekolah Awning Scuba Dagu Labuh dan Tudung Sekolah Dua Lapis.

JAMINAN 180 HARI bagi setiap pembelian tudung sekolah ekslusif hanya di TudungSiComel. Jika tidak selesa boleh dipulangkan.

Beli Tudung Sekolah Selesa | Tekan Sini


Home