Tudung Sekolah Asuh | Apakah Kelebihan Tudung Sekolah Asuh Awning Scuba Berbanding Awning Biasa?

Salam ceria. Cikros di sini.

Tahukah puan bahawa teknik jahitan tudung sekolah awning scuba kita berbeza dari awning scuba yang biasa ada di pasaran?

JAHITAN kita menggunakan TEKNIK ISTIMEWA yang belum diketahui umum โ€“ RAHSIA ๐Ÿ˜€

Tudung Sekolah Asuh

Biasanya pembekal tudung menjahit terus material scuba sebagai awning dan ini pada kita agak kurang cantik, walaupun warna hampir sama, tapi tetap nampak kurang โ€˜matchingโ€™ kerana material berbeza.

Jadi dengan teknik baru kita, scuba kita tidak kelihatan dan ini membuatkan tudung kita seperti tudung awning lembut biasa, namun awningnya boleh dibentuk elok seolah-olah memakai awning keras.

Kita hanya ingin melihat Si Comel puan kelihatan Istimewa dan semoga mereka terus gemar bertudung. Si Comel puan adalah Si Comel kami juga, kami hanya ingin yang terbaik buat mereka.

KENAPA AWNING SCUBA? APAKAH KELEBIHAN SCUBA BERBANDING BIASA?

Tahukah puan bahawa Awning Scuba mampu membuatkan Si Comel puan kelihatan lebih KEMAS dan pastinya lebih COMEL.

Tiada lagi masalah awning kelepet kelepet. Bestnya!

Material Scuba dengan nama lain neoprene adalah material yang sama digunakan pada baju para penyelam (divers), ianya macam span tapi bukan span, macam keras, tapi tak keras ๐Ÿ˜…

Tudung Sekolah Asuh

Zaman dahulu, orang menggunakan Lapik Awning Keras yang mudah patah apabila dibasuh.

Namun sekarang kita telah memperkenalkan Tudung Sekolah Awning Scuba yang kita inovasikan material scuba sebagai lapik awning kita.