Shopping For Raya Clothes

Shopping For Baju Raya Online – Baju Raya Baby, Baju Raya Kanak-Kanak

Cheap baju raya online 2010 terdapat di Little Mama’s Love Baby Boutique. Brand seperti Zara, Ralph Lauren, Burberry London, Carters dan in-house brand yang dibuat dari imported designer fabrics. Harga berpatutan. Shopping dengan selesa dari rumah/pejabat. Baju raya baby akan di hantar melalui Pos Laju.

***

The fasting month is just around the corner. And, so does Hari Raya!

Hari Raya this year is more meaningful to us because:

  • we have the little princess to celebrate it with (horay!)
  • we’re celebrating it at our new little cottage (finally, we can put the blinking raya lights anywhere that we like – the fence, the car porch, the garden… because our space is very much bigger than the old tiny apartment).

And, shopping for a baby girl’s cloth is actually very (very) fun. I’m dazzled with all those pretty dresses!

I want to buy them all.. he..he..he

So, here are some baju raya for baby Izzah (so far…hmmm). Three dresses from Baby Kiko and three from Pepe.

These 6 clothes cost quite a bomb (almost RM500… luckily I got some great discounts)… If not, there’ll be a huge hole in my wallet.

4 Comments

  • Ya Allah… I dgn Azman pon dah excited giler nak raya dengan Miki, first time ada anak ni!
    Pasal baju raya toksah cakap le… i dah tergedik2 sangat nak shopping baju raya Miki.. ehehhe..
    tapi korek2 almari Miki tengok ada 9 helai shirt elok2 tak pakai lagi sejak beli.. hahaha..
    ada yg beli masa budak tu dalam perot lagi.. ehehehe…
    so shirt takyah beli..tapi nak beli seluar n baju melayu jugak! tak kira nak beli juga tanpa mengira apa bebelan yg azman akan berikan padaku…
    ( tu belum anak baby girl cam Izzah lagi tu…)

    little mama:
    memang excited! ya.. teruskan membeli itu baju melayu..you got my support..he..he

  • baju budak mmg mahal kan..
    tapi sume cute sute miutttt je.
    gerammm rasa nak beli semua.
    seb baiklah rambut tasneem x panjang lg, kalu x mesti sibuk nak beli hairpins to match all the dresses. hahah

    hugs n kisses to izzah ya!

  • hye, 1st of all saya mnta kebenaran utk link ur blog into mine,can??.. 2ndly yess, baju budak mmg mahal2 kdg2 lagi mahal dr baju kita sdiri..hehe.. bayang kan saya yg ada 2 baby gurls ni?? mmg pokai hAHAHA.. nasib berbaloi bila dorg pakai.. cantik n cute bila letak kat bdn anak2.. yg penting dorg happy..lastly, salam perkenalan dr saya..

    little mama:
    salam perkenalan from me too!

    nak link, silakan.. nanti I add your blog to mini gak ok.. yes..mahal giloss baju budak2 ni…

  • he he… ryan pun ada 2 3 pasang baju yg x pakai lg.. he he..

    la nie nak hut baju melayu dulu…

    tp yg syoknya ayah ryan dah kasi permission nak shopping merdeka nie.. yahoo!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *