Promosi Tudung Sekolah | Program Kurangkan Beban 3x Bayar – Beli Tudung Sekolah Bayaran Ansuran (Terhad 1,500 Pembeli Sahaja)

Salam ceria! Cikros di sini.

Sesi persekolahan baru tahun 2020 akan bermula beberapa bulan sahaja lagi.

Seperti tahun lepas, TudungSiComel menjalankan PROGRAM KURANGKAN BEBAN – 3 x BAYAR untuk pembelian tudung sekolah jenama TudungSiComel bersama dengan baju / kain sekolah jenama Canggih.

Pernah tengok PROMOSI BEGINI ? Promosi ini khas untuk ibu-ibu yang mempunyai kekangan untuk membeli baju sekolah dan tudung anak-anak yang ramai sekaligus. Ibu yang ada anak seorang pun boleh juga sertai program 3 kali bayar ini.

Tudung Sekolah Awning Scuba Tudung Sekolah Soft Awning Lembut

Tudung Sekolah & Baju Sekolah

Kami sangat faham berkaitan bebanan hujung tahun yang ditanggung oleh ibu-ibu di Malaysia di mana kos untuk mempersiapkan anak-anak dengan peralatan sekolah adalah sangat besar dan agak membebankan

Setiap anak perlukan sekurang-kurangnya 2 set uniform untuk sekolah pagi. Belum dikira untuk ke kelas agama sesi petang lagi, beg sekolah, alat tulis, kasut, buku tambahan dan lain-lain… itu baru seorang anak… bayangkan jika ada 2-3 anak bersekolah?

Jangan dilupakan dengan yuran sekolah anak dan tadika..

Bulan Disember yang sangat membebankan.. Cuti sekolah pun tak boleh keluar bercuti jauh-jauh sebab nak simpan duit untuk peralatan sekolah anak kan.

Tudung Sekolah Awning Scuba Tudung Sekolah Soft Awning Lembut

Jadi bagi mengurangkan bebanan tersebut, kami telah bekerjasama dengan pihak uniform sekolah Canggih dan juga majalah Asuh untuk membekalkan keperluan sekolah (Tudung, Baju Kurung dan Kain sekolah) kepada ibu dan ayaht secara bayaran ansuran mudah 3x bayar (sistem kutu tanpa sebarang interest).

Kami bercadang untuk buka kepada 1,500 ibu-ibu yang bertuah sahaja untuk kita bantu. Hubungi Cikros sekarang untuk maklumat lanjut dan urusan tempahan.

Hadiah senaskah Majalah ASUH kepada 1000 tempahan terawal

Jadual Bayaran Program 3x Bayar Tudung Sekolah

Berikut adalah sedikit butiran berkaitan Program 3x Bayar TudungSiComel.

JADUAL BAYARAN

1. Bayaran Pertama – Awal Oktober
2. Bayaran Kedua – Akhir Oktober/Awal November
3. Bayaran Ketiga(Akhir) – Akhir November/Awal Disember (last 10hb Dis 2019).

PENGHANTARAN

Penghantaran akan dibuat pada awal Disember setelah bayaran penuh diterima. Antara 10-15 Disember, in shaa Allah. Penghantaran hanya pilih POS LAJU SAHAJA.

Hubungi Cikros Sekarang

Jika anda berminat untuk sertai program 3 kali bayar ini sila terus whatsapp Cikros di nombor 016-888 6740 atau terus tekan link ini ==> www.wasap.my/60168886740/3xbayar