Presents for Birthday Girl and Babah

I have no idea on the gifts for both persons birthday. So, I just went to a Croc store in Subang Parade and bought these!

Crocs Winnie Pelican Kids in cotton candy for Izzah

Kasut Crocs Izzah

Crocs PRepair Clog in black & silver for Babah

Crocs Babah

And, of course one Crocs Olive Woman in black for myself!

Crocs Mama

Tak pernah aku beli selipar semahal ini.. tengok sama je cam brand Asadi (aku ada 2 Asadi clog kat rumah… murah je RM15 satu)…tapi bila fikir for birthday orang tersayang.. okey la.. lagipun kami nak pegi jalan-jalan Langkawi so sesuai la tu (nak sedapkan hati…ka..ka..ka).

And, I also bought a sexy swimming suit. Hey..no…not for me. It’s for the little princess to swim in Awana Porto Malai’s pool…

Tags from the story
,

5 Comments

  • eee comel giler aaa crocs izzah tu.. betul2 sweet.. x mcm crocs yg biasa tu… eeeee gerammmmmmmmmmmmmmmmm

  • Enjoy your coming vacation in Langkawi…I mmg suke sgt Awana Porto Malai..view from the hotel room mmg sgt2 cantik..esp. during sunset..oh the hotel also provides island hopping package…i think aroun RM40 per pax. Try it, really worth ur money!

  • ryan..memang comei kasut crocs izzah tu.. tengok je terus beli..he..he..he

    nina.. thanks! awana memang a really nice hotel.. tapinya kami tak sempat pegi island hopping.. takpe… next time lor..

  • Cantiknya SEMUA crocs yg u beli ni!! And the jibbitz too. Hmmmm maybe I can buy one like Izzah’s Babah for The Hubby too πŸ˜€ sebab dia ada la yg asadi tu hee hee…

    I pun tak beli sandals/slippers kalau mahal2 mcm ni. BUT I did buy a pair for each of my boyz (masa tu Zuleyka belum lahir lagi)..just before Hari Raya 2 years ago. Kalau nak “splurge” ke “self reward” ke slalunya lepas2 dapat income dari buat gift baskets je πŸ˜€

  • cantiiiknye… hingin nak beli gak tapi bile baca macam2 tentang crocs … lansung tak berapa nak minat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *