Kids @MSK Gathering 14th June

I have written about the MSK Gathering on MomBloggersPlanet.com. Click here to read it.

Here are more pictures during the gathering. I mean, pictures of the angel(s) of the mommies that attended the potluck.

If your baby/kid is in one of the photo and you would like to get the copies, please let me know. Just leave a comment here. Enjoy!

MSK Potluck

MSK Potluck

MSK Potluck

MSK Potluck

MSK Potluck

MSK Potluck

MSK Potluck

MSK Potluck

MSK Potluck

MSK Potluck

MSK Potluck

MSK Potluck

MSK Potlcuk

Tags from the story

34 Comments

    • ummisalsabila, memang best! tak pe..tak pe.. next time nanti ada lagi gathering.. tu mommy lyna duk propose Family Day Out pulak.. πŸ˜€

  • hi,,,wahh bestnya…lenkali nak join la…kalo husb kite free buleh join..kalo nak drive sendiri alamak…sape lak la yg nak tengokkkan bb i.. πŸ™
    [rq=12744,0,blog][/rq]=AWAY MESSAGE=

    • bitt, lain kali jom la join.. kalau u drive letak la baby dalam carseat (cepat pegi carik carseat…he..he)

  • OMG Ros,

    All of the pictures here is FANTASTIC! U nih betul2 pro lah ..sukanya i tgk all the kiddos nih.. cute bangatt ..(after balik MSK Gath tu, we all singgah The Store PAS carik2 baju Q & guess what, my maid siap tunjukkan baju Izah kat i & said “Kak, ni baju macam Izzah pakai tadi kan …?”)

    Wallau weh .. sempat pulak ko mencapai baju tuh yer & siap ingat lagi…bagus betul nih… hehheh (i tak capai sebab diskaun 10% jer, hahaha… mata i meliar kat 50% ke atas sahaja yer ..harap maklum…hahahahah)

    ha, i really want Qarissa picture ..i dah save yg kat atas, but if i can get the original one, really appreacite it …

    tq in advance Ros…ni utk u..muahss…
    [rq=12823,0,blog][/rq]Qarissa Dengan Tangga Misteri…

    • watie, ni i tengah praktis nak jadi pro, kalau dah pro nak buat bisness kids photography..he..he..he

      mak ai.. ingat ye maid u kat baju izzah…baju tu kan i beli masa sales (buy 1 free 1).. suppose to be baju raya tapi i bagi dia pakai dulu la (ala.. raya kat kampung orang belum tengok dia pakai baju tu..he..he)

      nanti i email you ye.. dah email nanti i bagitau okey?

  • Ummm..sedih tak dapat pegi…masih tak sihat lagi on that day, dah plan dah tau…. :<
    [rq=12837,0,blog][/rq]Happy Belated 1st Birthday to Baby Hambali

    • hanz, tak pe.. tak pe.. jangan sedey ok.. next time ada lagi insyaallah… mommy lyna duk proposed Family Day Out pulak

    • isabelle…hu..hu..i tak sempat borak2 dgn ramai mommies lain..terlebih asyik tangkap gambar..ha..ha.. next time kita borak2 ye?

  • Nak gambarrrr@!~

    I nak berkerot manjang je.. ni laa dia kes tak pernah bersosial. Sekali bawak berjalan culture shock terus heheeh@!~
    [rq=13237,0,blog][/rq]MSK Gathering (Anis Manis 1st Picnic )

    • jiji, nanti i sort gambar yg ok pastu baru email.. give me a few days.. kalo takde keje i buat cepat…he..he

      dah email nanti i cakap ye .. πŸ˜†

  • Anak I ** -correction buka ‘I nak’
    [rq=13241,0,blog][/rq]MSK Gathering (Anis Manis 1st Picnic )

  • bukan*** (buka kebendanyaaa. Arghhh!@~ damn u kibod!!!!!)
    [rq=13242,0,blog][/rq]MSK Gathering (Anis Manis 1st Picnic )

  • waaaaaaaaaaaaaaaaa… ada photo pashaaaaaaaaa!!! looks more handsome gituh.. heheheh terer la aunty ni amik gambar pasha.. can mama have a copy?? πŸ˜› thanks a bunch little mama.. mmwaahh.. πŸ˜†
    [rq=13306,0,blog][/rq]gathering pertama MSK

    • hi diah, sure! nanti i select the best photos and email you in a few days ok? πŸ˜›

  • littlemama,
    psst..
    balik semalam, husband duk cerita2 tentang ur camera…
    hehehe…
    dia teringin la tu… πŸ˜›

    tapi, memang cantik gambar2 tu…
    [rq=13330,0,blog][/rq]gathering MSK

  • littlemama,i nak minta permission ni..i nak copy gambar izzah yg plg atas tu..nak tunjuk kat my hubby sbb ade iras my damia..hehe.bleh ek?bleh ek?
    .-= DiyanaΒ΄s last blog post..Damia @ studio =-.

    • diyana, silakan copy mengopy.. me pun nak mintak permission copy gambar damia.. memang sebijik la muka + rambut…err… rambut tu terutamanya…he..he

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *