IzzahKids | Apron Kanak-Kanak Untuk Playgroup

Beberapa minggu lepas, I telah mendapat tempahan kids apron (apron kanak-kanak) sebanyak 10 helai.

Tak lah banyak sangat (10 helai je pun nak kepoh..he..he). Tapi.. ia merupakan order yang pertama sebanyak itu sekaligus.

IzzahKids Apron

I memang jual kids apron dekat IzzahKids.com tu. Tapi apron kanak-kanak yang dijual hanya stok yang sedia ada. Tidak banyak choice yang tinggal. Nampaknya I kena start jahit balik apron tambah stok.

IzzahKids Apron

Pasal order 10 helai tu .. adalah dari seorang customer (I rasa dia ni cikgu tadika kot) yang urgent sangat nak guna apron kanak-kanak sebab ada persembahan on stage.

IzzahKids Apron

Tapi I pun tak sure persembahan apa.. mungkin persembahan masak-masak on stage?Β 

Sebab I ni kerja full time so masa yang ada untuk menjahit adalah pada waktu malam dan weekend. Mulanya agak keberatan juga nak accept order tu sebab order tu urgent sangat.

Kalau tak urgent boleh je I slow-slow buat kan..he..heΒ 

Hari ni nak kongsi (show-off nih..ha..ha) work station menjahit I. Masa wartawan NST nak datang kelam-kabut kemaskan sikit bilik menjahit ni tapi rasanya still nampak sepah..hi..hi

IzzahKids Apron

Dua mesin jahit ni dah lama berehat ni. Β 

kids apron 05

Tags from the story
, ,

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *