Izzah Pun Ada Blog!

Ha..ah.. zaman teknologi IT.. even baby pun ada blog. Patut ditubuhkan komuniti baby bloggers ni..ha..ha

Personal blog I ni asalnya dari Blogspot.. pastu tukar guna WordPress (pakai domain/hosting berbayar).

Masa awal-awal dulu tujuan cuma nak rekod pasal apa yang I alami masa nak cuba dapatkan anak melalui IUI. It was tough journey.

Pulak tu masa tu tak de siapa pun bagi maklumat pasal LPPKN and apa yang akan diharungi masa treatment. Kira main redah je.

Sebab tu I blog pasal LPPKN dan IUI dan baby making stuff. Rasa seronok sebab dapat bantu orang lain dengan masalah sama. Walaupun cuma bagi panduan dan kata-kata semangat.. tapi that means a lot you see.

Lepas Izzah lahir.. I pun blog pasal baby dan a whole more other things.

Pernah juga terfikir nak buat blog special pun Izzah tapi macam tak perlu je. Baby mana pandai tulis blog..he..he

Anyway.. sejak survive dari near-death experience sebab sinusitis hari tu, I got an inspiration. Banyak actually insipiration tu..

One of them is untuk buat blog personal for Izzah and each of my future kids!!

Memang kita tak tahu future blogging ni macam mana. Tapi kalau blogging ni boleh survive sampai Izzah besar.. kira bagus la Izzah ada blog dari sekarang. Sebab bila dah besar kira macam dah glamer la blog dia…muah..ha

No la.. actually tujuannya cuma nak rekod perkembangan harian si Izzah ni.

Kalau nak share pasal Izzah semuanya kat sini memang tak patut lah. Sebab blog ni my blog maah… ha.ha.. mama kedekut…kih..kih

Walaupun Izzah hanya kenal ABC tapi tak tahu tulis.. tapi no problem lah. Sebab I yang jadi tukang taip.

Blog Izzah ni I guna Blogspot tapi nama domain sendiri. Sangat cool okeh blog Izzah ni.

Jadi Kawan Blogger Izzah?

So, I nak minta sesiapa yang ada blog untuk anak tu, marilah exchange link dengan blog Izzah. Nanti I buat one special page untuk list semua yang link blog Izzah. Sekarang ni letak kat sidebar dulu pun boleh.

Kira macam anak korang berkawan dengan Izzah la ni. Best kan macam tu?

KLIK SINI ke blog Izzah

Jangan lupa lawat blog Izzah… muahhs!

Masha Allah, terujanya Mak Ayah! Ibu bapa dah lama tunggu PLATFOM SELAMAT untuk anak anak mereka tonton video, yang bebas iklan dan patuh Syariah. Kini ianya telah tiba, dibawakan khas oleh pencipta Didi & Friends dan Omar & Hana.

Durioo+ adalah alternatif Platform Video Selamat Khusus untuk Kanak Kanak Islam, BEBAS IKLAN dan semua KONTEN DITAPIS oleh ibu bapa Muslim serta mendapat KONSULTASI PAKAR seperti Ustaz Don Daniyal dan Datin Prof. Dr. Mariani untuk pastikan segala konten dan ciri Durioo+ adalah yang terbaik untuk anak anda.

Kesemua konten Durioo+ membantu memupuk akhlak mulia, nilai nilai positif dan murni, selari dengan ajaran Islam. Insyaallah. Saya juga ibu bapa seperti anda, dan kita hanya nak yang terbaik untuk anak anak kita.

Langgan Durioo+ Sekarang | Tekan Sini

blog izzah

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *