Izzah Kids & Hadiah Untuk Engku Aleesya Engku Emran

Merujuk kepada entri Teaser, Part 1 dan Part 2 kisah makan tengahari bersama Erra Fazira di Carcosa Seri Negara. Cerita pasal lunch tu dah abis… tapi ada kisah-kisah di sebalik kejadian yang mahu dikongsi.

Mula-mula I nak cerita pasal Izzah Kids!

Oh.. apa tu Izzah Kids?

Izzah Kids

Izzah Kids ni adalah baby and children signature clothing yang baru. So, produk hasil jahitan I yang seterusnya akan mostly menggunakan label Izzah Kids.

Maklumat mengenai produk-produk yang akan dipasarkan dibawah jenama Izzah Kids boleh didapati di Facebook Izzah Kids Signature Clothing dan blog Izzah Kids sendiri.

Produk Sulung Izzah Kids

Produk pertama Izzah Kids ialah satu handmade sun hat yang dibuat khusus sebagai hadiah kepada Engku Aleesya Engku Emran.

Hadiah Izzah Kids Kepada Engku Aleesya Engku Emran

Sun hat seperti ini akan menjadi salah satu produk tetap keluaran Izzah Kids yang dibuat dari designer fabric imported from the States. I tengah cari kepala mannequin yang dibuat dari rotan (sesiapa tahu mana nak beli do let me know).. sementara tu kita letak je atas kerusi rotan..he..he

Hadiah Izzah Kids Kepada Engku Aleesya Engku Emran

Izzah selaku pewaris Izzah Kids Signature Clothing mesti lah try dulu produk pertama dia..he..he

Selain topi, I juga jahit a simple sweet dress untuk Engku Aleesya Engku Emran. Walaupun Engku Aleesya mesti dah banyak baju mahal yang lawa-lawa kan.. tapi tak kisah lah.. I nak bagi jugak. I siap bagitau Erra I made all these myself.

Hadiah Izzah Kids Kepada Engku Aleesya Engku Emran

Hadiah Izzah Kids Kepada Engku Aleesya Engku Emran

So, kalau you all ternampak Engku Aleesya pakai sun hat dan baju seperti di atas di mana-mana tu.. itu yang I bagi la… *kemungkinan dia pakai tu tipis la kot.. ye lah Izzah Kids ni jenama tak glamer berbanding jenama baju kanak-kanak yang mahal kan..hu..hu..hu*

Tapi I apa kisah.. sebab I suka Erra Fazira dan suka budak comel Engku Aleesya.. so I bagi hadiah ini dengan ikhlas hati *harap Erra suka.. amin *.

Siap ada buat surat menerangkan tentang hadiah tersebut.. mana tau kot dia tertanya-tanya mana nak dapat some more..he..he

Hadiah Izzah Kids Kepada Engku Aleesya Engku Emran

Hadiah Izzah Kids Kepada Engku Aleesya Engku Emran

Seronok dapat dukung Engku Aleesya hari tu kat Carcosa Seri Negara. Bukan apa.. sebab orang lain yang datang dekat dia mostly dia marah.. tapi dengan I okey je dia.. siap boleh dukung lagi… sebab tu teruja.. he..he

Engku Aleesya Engku Emran

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *