Gambar Artis | I Peluk Syarifah Syahira & Nabil!

Statement tak boleh blah..ha..ha

Ya benar..hari tu I ada peluk pinggang Syarifah Syahira. Tapi.. yang Nabil tu tak de la sampai peluk. Gila apa peluk Nabil?

Siapa kau Nabil? Nak kata hensem Nabil ni tak ada la hensem banyak.. hensem sikit-sikit je.. jangan marah ye Nabil.. ..ha..ha

I dan Izzah adalah tetamu jemputan LPPKN masa sambutan Ulang Tahun ke 10 Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat di PWTC (17th January 2010).

Biasa kalau event macam ni mestilah ada pengacara kan.

Best sebab pengacara dia adalah Sharifah Sharira dan Nabil. Sesuai la tu Shahira dan Nabil berganding – sebab dua-dua pun lawak.

Sharifah Shahira & Nabil

Tengok muka pun dah lawak.

Sharifah Shahira & Nabil

Terutama Nabil la. Dalam lawak Nabil ni rasanya ada sedikit kehenseman juga bila dia pakai baju coat siap dengan tie tu..oopss. terpuji Nabil pulak..he..he

Mana pernah Nabil si raja lawak tu pakai baju coat dan tie kan.

Oh ya… masa Anita Sarawak tengah menari dengan Senator Jins Samsudin.. I dan Izzah naik lah pentas. Sebab nak bergambar dengan Shafirah Shahira dan Nabil.

Susah pulak bila tak ada photographer peribadi ni ye. Tak ada orang nak ambik gambar I…hu..hu

Ada sorang ni simpati kot dengan I dan offer untuk tolong ambik gambar. Tapi tak menjadi langsung gambar tu. Tambahan pulak masa tu ramai orang mula menolak-nolak nak ambik gambar dengan Sharifah Shahira dan Nabil.

Kesian I dan Izzah tau…sedih..sedih!

Tapi ada Jurufoto LPPKN ni ambik gambar kami dengan Sharifah Shahira dan Nabil bersama dengan orang2 lain. Nasib baik dia bagi kad boleh la contact minta copy.

But… until now dia tak reply my email…hu..hu.

So, tak boleh la nak tayang gambar I dan Izzah bergambar dengan Sharifah Shahira dan Nabil.

Tayang gambar mak cik ni peluk Sharifah Shahira je boleh la ye.

Sharifah Shahira & Nabil

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *