Durioo+ | Filem Animasi Bilal The Movie Official Trailer Kini Di Youtube!

Filem Animasi Bilal The Movie Official Trailer Bahasa Melayu!

Buat pertama kalinya, saksikan Bilal The Movie dalam Bahasa Melayu! Filem yang memakan kos produksi sebanyak RM120juta ini, dibawa masuk ke Malaysia dan dialih bahasa ke dalam Bahasa Melayu oleh Durioo+.

Durioo+ merupakan satu platform video selamat, khas untuk kanak-kanak Islam. Durioo+ dibangunkan oleh pengasas dan tim yang hasilkan Didi & Friends dan Omar & Hana.

Trailer “Bilal : Lahirnya Wira Baru” kini di Youtube.

Filem Animasi Bilal The Movie Durioo Plus

Untuk pertama kali, filem animasi Bilal the Movie ini akan ada versi Bahasa Melayu, hanya di Durioo+!

Filem box office 13 juta USD ini asalnya memang dalam bahasa Inggeris sahaja, tetapi Durioo+ telah mengambil inisiatif untuk membuat alih suara kepada bahasa Malaysia, khas untuk di Durioo+ sahaja.

Kami mendengar pendapat semua ibu bapa yang mahukan lebih banyak konten dalam bahasa Malaysia, dan Durioo+ sentiasa akan cuba yang terbaik untuk beri apa yang ibu bapa perlukan.

Masha Allah, terujanya Mak Ayah! Ibu bapa dah lama tunggu PLATFOM SELAMAT untuk anak anak mereka tonton video, yang bebas iklan dan patuh Syariah. Kini ianya telah tiba, dibawakan khas oleh pencipta Didi & Friends dan Omar & Hana.

Durioo+ adalah alternatif Platform Video Selamat Khusus untuk Kanak Kanak Islam, BEBAS IKLAN dan semua KONTEN DITAPIS oleh ibu bapa Muslim serta mendapat KONSULTASI PAKAR seperti Ustaz Don Daniyal dan Datin Prof. Dr. Mariani untuk pastikan segala konten dan ciri Durioo+ adalah yang terbaik untuk anak anda.

Kesemua konten Durioo+ membantu memupuk akhlak mulia, nilai nilai positif dan murni, selari dengan ajaran Islam. Insyaallah. Saya juga ibu bapa seperti anda, dan kita hanya nak yang terbaik untuk anak anak kita.

Langgan Durioo+ Sekarang | Tekan Sini


Home

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *