Dah Dekat 2 Minggu Menyepi

Mak aii.. sedar tak sedar dah dekat 2 minggu blog tak berupdate.. teruk betul.

Cerita pasal raya pun tak tercerita pun lagi..he..he

Tengah giler dengan kerja ofis. Melampau sangat. Menyampah.

Sampai ‘me-time’ waktu malam untuk buat kerja sendiri untuk company sendiri pun terpaksa digunakan untuk buat kerja ofis. Sebab itu melampau.

Beberapa kali tak tidur malam sebab nak siapkan semua benda. Kalau tak tidur untuk buat kerja company sendiri (update blog, tulis advert etc) rasa tak de la nak marah. Ni tak tidur sebab buat kerja company yang hire kita untuk kerja selama beberapa jam di siangnya tanpa bayar overtime.

Siangnya jadik zombie…

Tags from the story

6 Comments

  • kak zombie, eh..kak ros..tu la wonder jgk dah lama kak xupdate…keja ape la yg smpai tgh mlm tu..ish ish..take it easy ye kak. xpe, weekend2 bole treat urself gi spa ke..gi tgk wayang or shopping2 ke..hihihiii

  • kak zombie, eh..kak ros..tu la wonder jgk dah lama kak xupdate…keja ape la yg smpai tgh mlm tu..ish ish..take it easy ye kak. xpe, weekend2 bole treat urself gi spa ke..gi tgk wayang or shopping2 ke..hihihiii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *