Child Photography | Gong Xi Fa Cai!

Happy Chinese New Year 2011 kepada semua kawan-kawan bloggers berbangsa Cina yang menyambut Chinese New Year. Gong Xi Fa Cai!

Tahun ni tahun arnab kan? Orang kata tahun arnab ni tahun kekayaan!.

Horeh! Semoga kita semua dilimpahi dengan kekayaan dari segala segi – kaya duit, kaya akhlak, kaya ilmu, kaya kesihatan, kaya anak dan roti kaya..opps.

Sempena raya Cina ni hari tu I ada buat sesi photography untuk Izzah bertemakan Chinese New Year. Buat kat my garden depan rumah je pun. Just bagi Izzah pakai samfoo merah yang cun melecun ni.. babeh..he..he

Izzah in Samfoo

Izzah in Samfoo

Izzah in Samfoo

Izzah in Samfoo

Izzah in Samfoo

Kalau nak tengok gambar Izzah pakai samfoo ni ada lagi I letak kat Little Kids Photography.

Huwaaaargh! I mengantuk giler ni.. pagi tadi bangun pukul 1.30am pastu tak tidur sampai sekarang. Business setup punya pasal. Sekarang I sudah macam zombie.. mengantuk.

Okey.. nak tido kejap..z z z z zΒ Β  *pendek je zzzz ni sebab dah tertido…he..he*

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *