Catch of The Day at Ikea

We went to Ikea to buy a high chair for Izzah. You know the one that is selling for RM49 each? I think the high chair’s name is ANTILOP.Ikea AntilopBut we couldn’t find the Antilop high chair. Turned out that the high chair was out of stock. And, the new stock will only come in late April. Duh!

Because the high chair was not available, I spent invest my money on these items instead. Dush sebijik kat muka!

AGEN Children Arms Chair – I love this super cute rattan chair. Perfect for Izzah (and mama also can sit on it since mama’s butt is also cute…ka..ka..ka).

Ikea

MAMMUT Stool (apple green colored) – this is also a super cute stool. I’m thinking of buying the other two colors..ehemmm.

Ikea

MULA Bead Roller Coaster – I bought this because it is designed to develop fine motor skills and logical thinking.

Ikea

MATA 4-piece eating set – another apple green stuff. This is not for feeding but for Izzah to play masak-masak… ka..ka..ka.

IkeaBARNSLIG 2-piece bib – heh..heh..he.. cute right? Looks like a tiny rain-cot. And, Izzah can use for feeding or while playing with paints!

Ikea

And, lastly… a LΓ–TTORP sheepskin which is on sale for RM79 only (normal price RM169).

Ikea

Nasib baik kereta Chevy Aveo kita orang tu kecik. Kalo kete besar cam Ixora ke, Grand Livina ke, Toyota Innova ke.. ntah apa-apa lagi hasil tangkapan kat Ikea tu. Waduh, bocor poket-ku!

Tags from the story

12 Comments

  • I always love receiving the IKEA catalogue and love looking thru the pages…tapi I pegi Ikea kalau ada benda2 bulk yg nak beli je..sebab kalau pegi saja2, plan nak beli benda2 kecik je…last2 benda2 besar jugak yg I bawak balik LOL!

  • kalaulah ikea ada dipenang

    dulu ada di sungai petani..ntak apa la ikea ni pi buat kat ceruk sana,buat la kat island ni,ramai sikit nak pi beli

    haih!

    the rattan chair are so darling..ni yang rasa nak balik kl je ni..

  • we all kalau p ikea x penah je shop.. selalu window shopping je, walaupun dr rumah punya la mcm2 nak borong..

    mane xnye, bila calculate balik, mula la dok banding2 rege kat tmp lain.. kekeke

  • Hambali loves the roller bead coaster. Ikea brand but did’nt bought it there, bought it year 2005 at IBU Family Market at RM40 only I think. Still sturdy. We got the Meal Set too but it was a gift from sis-in law. Mammut stool is famous also, huh? Those who loves Ikea sure would have this one. πŸ˜›

  • soho mama.. i puk suka flip tru itu katalog ikea.. cantik je.. buat jamu mata je la… nak beli rumah dah full…ho..ho

    anasfadilah.. rattan chair tu love at first sight la tu.. tengok je terus sambar.. pastu tak muat boot belakang..kena letak kat passenger seat depan… ka..ka..balik jgn tak balik

    mama emma.. ikea mmg m.a.h.a.l la compare dgn kedai lain..i pegi pun setahun sekali belum tentu

    eliss.. nak carik apa tu untuk Nuha.. ambik kerusi rotan tu..kiut tau.

    hanz…Izzah loves the roller bead coaster too!

  • Ive never been to IKEA since i’m living in Penang area . But back then /93yrs ago) iused to live in Puchong … nak pegi IKEA kat Damansara mcm jauh sgt ..huhuu…

  • sorry about my recent comments .. not 93 yrs ago,but 3 yrs ago . Technical faulty πŸ™„

  • ummi hanie.. tergezut gak tgk 93 year tu…ka..ka..ka.. mmg ikea tu jauh tu yg setahun sekali belum tentu pegi..he..he

  • bila i nengok MULA Bead Roller Coaster tuh mula lah kaki nih laju nak bergerak ke IKEA :mrgreen: last time p tadak. high chair ikea mmg hot sale πŸ™‚

  • Betul tu lil’ mama … (Ummi Hanie pun masih 20an …) hehe

    Takkan ler tetiap bulan nak menjengah ke IKEA kan .

    anyway , setahun brape kali yer IKEA buat sale?

  • prifiz, cepat pegi beli bead roller coaster tu, he he….ummi hanie, ikea sale 2 kali setahun kot, eh tak pasti lak, tp kalau sale mesti keluar iklan kat tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *