Testimoni RenoSkin | Ruam @ Rashes Makin Surut & Rasa Gatal Merenyam Terus Hilang!

Bismillah. Aloe! Cikros di sini.

Aku nak share testimoni fresh dari seorang ibu yang anaknya kena rashes teruk satu badan sampai ke tapak kaki. Gatal merenyam memang tergaru-garu lah.

Terima kasih sis Hirdawani Che Kamaruddin sebab sudi bagi keizinan untuk aku kongsi testimoni RenoSkin Medic Serum ini. Semoga perkongsian ini dapat membantu ibu-ibu lain yang ada masalah yang sama.

Testimoni Renoskin Medic Serum Hilangkan Gatal Ruam

Dari semalam lg tak sabar nak up… pagi ni baru ada peluang nak share…

🌼🌼🌼 bunga2 dlm hati…🌼🌼🌼

4 hari lepas anakanda sulung kena #allergic apa ntah.. habis naik rashes seluruh badan dia sampai tapak kaki.. duk komplen gatal2 merenyam… tergaru sana sini…😥

Haa..apa lg, ummi buat testimoni secara tak langsung la dgn #medicserum.. biasanya kita sapu calamine lotion tu kan…. tp since dah ada #medicserum so kita sapu je la nipis2 manja2 kat anak. Nak tau apa feedback anak?

Jeng..jeng..jeng…

Baru sapu #medicserum kali pertama je, Gatal2 merenyam hilang! Dia punya rashes makin surut..

😍Alhamdulillah! 😍 Fuhh! Lega umminya.. memang nampak sgt anak dah tak tergaru2. Tdo pun lena siap dengkur lg… 😂

Testimoni RenoSkin Medic Serum

Hari ni hari ke4, baru sapu 4x #medicserum . . allergic dia dah baik dah… tp yg penting kenapa akak suka sgt nak share, bila anak guna #medicserum ni…

  • anak tak rasa gatal2 dah (kalau gatal2, asyik tergaru2 nanti luka nanti jd kudis plak..lg haru.. )
  • tdo dia sgt2 lena… (serius berdengkur siap 😂..)
  • tak perlu guna ubat steroid!! (say NO to STEROID!)
  • tak perlu sapu calamine lotion! (sampai putih2 berdebu seluruh badan..tak selesa tau!)
  • lembut selesa dan wangi je pd kulit anak walau sapu seluruh badan..(cepat meresap dan takdek kesan ape2 pun…)

💖ni kisah benar ye… anak sendiri tau!!💖

Tq Allah bg ilham kat founder and co-founder of #renoskin Puan Mairah Mustafa&En Shahid Ali for this awesome product..

✔Satu rumah satu medicserum!

Credit: Hirdawani Che Kamaruddin

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agen RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agen RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *