Stokis RenoSkin | Aku Cikros, Stokis RenoSkin Medic Serum – Ubat Eczema & Kulit Sensitif

Bismillah. Aloe! Cikros di sini.

Aku kena eczema bulan 3 hari tu. First time kena eczema and it was so bad!!

Kedua belah lengan aku berdenyut sakit dan merekah kulit penuh dengan bintik-bintik berair bisa. Tak boleh pangku baby so bayangkan azabnya masa aku nak menyusu baby Dina.

Aku jugak tak boleh pakai baju lengan panjang dan tak boleh berpeluh sebab eczema aku akan flare up. Gatal merenyam sampai tahap rasa nak toreh curah cuka!

Boleh kata kualiti hidup aku terjejas 80% disebabkan eczema!

Aku langsung tak boleh peluk anak-anak, tak boleh keluar rumah, tak boleh buat kerja online dan tak boleh tidur lena. Masa solat pun terpaksa menahan sakit bila kain telekung terkena kulit.

RenoSkin Medic Serum Ubat Eczema Bayi Dan Dewasa

Setiap kali tengok gambar ni aku boleh terasa semula kesakitan dan kepedihan kulit aku.

Tapi aku bersyukur sebab bila kena eczema tu lah aku terjumpa RenoSkin Medic Serum. Terapi herba bebas steroid yang merupakan ubat eczema dan pelbagai jenis penyakit kulit lain.

Baru aku tahu ada ubat eczema yang 100% semulajadi tanpa bahan kimia yang tak memedihkan kulit dan paling penting, sangat berkesan! 

RenoSkin Medic Serum Ubat Eczema Bayi Dan Dewasa

Sekarang eczema pada kedua belah lengan aku sudah sembuh sepenuhnya. Hanya tinggal parut-parut hitam yang makin pudar. Sebab RenoSkin Medic Serum juga bantu hilangkan kesan parut juga. Kulit pun jadi lembut dan moist. Memang aku tak expect boleh sembuh macam ni. Syukur sangat!

Aku memang sangat berpuas hati dengan keberkesanan RenoSkin Medic Serum. Sebab tu aku decided nak sebarkan kebaikan RenoSkin Medic Serum ni dengan menjadi Konsultan RenoSkin.

RenoSkin Medic Serum Ubat Eczema Bayi Dan Dewasa

Seumur hidup aku tak pernah guna produk yang aku rasa bersalah sangat kalau aku tak cerita kewujudannya kepada orang lain. Aku rasa berdosa kalau aku aku tak sebarkan kepada semua orang bahawa ada ubat penyakit kulit tempatan yang bebas kimia, murah dan berkesan tanpa kesan sampingan.

Sebab aku tahu ramai orang yang menderita dan telah berhabis ratusan hingga ribuan ringgit mencari penawar penyakit kulit.

Harapan aku semoga lebih ramai orang yang menderita eczema dan penyakit kulit lain dapat dibantu dengan RenoSkin Medic Serum.

Jangan putus asa untuk mengubati eczema dan apa jua penyakit kulit yang dihidapi. Berusahalah dengan mencuba RenoSkin Medic Serum. Harga pun sangat mampu milik hanya RM65 sebotol 80 ml. Memang sangat murah berbanding ubat alternatif bebas steroid yang lain.

RenoSkin Medic Serum sudah lebih setahun di pasaran. Ada beribu testimoni pengguna yang berpuas hati. Tapi, selagi tak cuba memang tak akan tahu samada berkesan atau tidak pada diri sendiri atau orang kesayangan.

RenoSkin Medic Serum Berdaftar Dengan KKM

RenoSkin Medic Serum adalah terapi herba, bebas steroid, 100% semulajadi yg dihasilkan melalui kajian saintifik oleh pakar bio-kimia PHD scholar tempatan. Satu-satunya ubat penyakit kulit yang lembut dan tidak memedihkan kulit yang rosak dan sensitif.

RenoSkin Medic Serum berdaftar dgn KKM. Mengandungi ektraks buak castor, herba Rosemary, minyak kelapa dara asli dan kaya dgn vitamin E, vitamin A dan Omega 6.

Alternatif semulajadi terbaik dan berkesan membunuh bakteria dan kulat, memulihkan sel-sel kulit dan sangat mewah dgn pelembab semulajadi. RenoSkin Medic Serum sesuai untuk bayi, kanak-kanak dan dewasa.

RenoSkin Medic Serum boleh digunakan untuk:

  • meredakan eczema dan psoriasis
  • melembapkan kulit
  • merawat dan mencegah ruam lampin
  • merawat jangkitan  kulat dan bakteria
  • merawat luka melecur
  • menyuburkan rambut
  • menghilangkan regangan kulit
  • memudarkan pigmentasi
  • memudarkan parut
  • merawat kegatalan, merah dan alahan kulit.

Maklumat Lanjut & Testimoni RenoSkin Medic Serum

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com

Info eczema: http://RenoSkin.my

Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my

Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

RenoSkin Medic Serum Ubat Eczema Bayi Dan Dewasa

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agen RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agen RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *