Speaker Exabytes | Jemputan Menjadi Speaker Di Exabytes Events & Workshops!

Bismillah. Aloe! Cikros di sini.

Semalam, 21 Ogos 2017 tiba-tiba aku dapat email dari Exabytes. Memang aku selalu dapat email dari Exabytes sebab aku kan join Malaysia Website Award 2017 dan juga merupakan pelanggan akaun hosting Exabytes.

Tapi email kali ini agak mengejutkan. Exabytes jemput aku untuk apply menjadi speaker di events dan workshops anjuran Exabytes.

Pakar Bina Blog

Omakgorg!! Serius memang mengujakan. Hehe!

Share Your Expertise, Speak at Exabytes Events!

Be an Industry Influencer, Speak at Exabytes Event!

We’re pleased to extend the opportunity to you to join Exabytes events as an esteemed speaker to share your knowledge and expertise.

So tell us your experience and expertise (for example, E-Commerce skills, digital marketing, web development, mobile app development, design, etc)!

Pakar Bina Blog

Perghhhhh!! Memang seriau lah bila baca email ni. Meremang segala bulu. Hak hak hak!

Tapi aku rasa aku tak apply lah sebagai speaker Exabytes. Sebab aku ni seorang yang pemalu… cia..cia.. cia. Pigidah pemalu. Hehe!

Serius. Aku memang tak suka bercakap banyak. Bagi aku bercakap banyak adalah sangat penat. Semput omak tau. Terutama kalau kena cakap kuat-kuat untuk bagi semua orang dengar. Boleh pitam aku. Hehe!

Aku pernah terima jemputan jadi speaker di satu event UNICEF. Tak silap tahun 2010. Masa tu still young lah. Now not so young already.

Bagi chance orang lain lah. Ramai lagi yang berbakat dan berilmu. Banyak benda nak kena prepare dan kena bersedia untuk travel kalau jadi speaker ni. Tak larat den!

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agen RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agen RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *