Paparan Media | Jadi Model Deodoran Smelly No More Total Image!

Tak sangka pulop!!! Dah tua-tua ni pun ada jugak yang mintak akak Ros ni jadi model..hahaha!

Alahai… setakat jadi model ubat ketiak pun nak canang ke kak oii. Aik..jeles la tewwww…

Jangan salah sangka pulak. Jadi model ubat ketiak bukan bermakna kena tayang ketiak yang tak berapa putih melepak tu. Takat pegang deodoran, senyum dan ambik gambar takde glamer sangat pun.

Beberapa bulan yang lepas, ada wakil Total Image ni email akak.

Hi Ros, We stumbled upon your review on our product Total Image Smelly No More and we would like to request to feature snippets of it on print ads. Since it was written in Bahasa Melayu, it will be featured in Harian Metro and Mingguan Wanita. Please email me if you are interested and we can share with you a feature we did for our previous blogger.

Oh.. mereka jumpa blog akak ni sebab akak ada tulis tentang deodoran Smelly No More ni. Patutlah!

Ewah! Jadi model deodoran Smelly No More untuk masuk Harian Metro dan Mingguan Wanita tu. Publisiti free ni. Peluang datang menggolek rugi kalau tolak kannnn.

So…. akak pun cepat-cepat la ber-selfie dengan deodoran Smelly No More ni..hehehe

Iklan deodoran Smelly No More Total Image ni keluar Harian Metro & Mingguan Wanita dalam bulan August / September yang lepas. Tapi akak bukannya pembaca setia Harian Metro & Mingguan Wanita, jadi tak dapatlah tengok wajah sendiri dalam suratkhabar/majalah tu.

Total Image ada emel kepada akak draft iklan tu. Macam ginilah rupanya. Bukan main “cantik” muka akak di make-up kan secara maya tuh.

Deodoran Smelly No More

Beberapa minggu lepas ada kawan akak forward gambar iklan Smelly No More dengan muka akak ni yang keluar kat Facebook.

Deodoran Smelly No More

Eh.. ingatkan jadi model kat suratkhabar & majalah je. Ni siap masuk Facebook la pulak.

Deodoran Smelly No More

Okey la tu kan.. ada link back pada blog akak yang littlemamadiary.com tu…. Blog tu akak malas nak update dah. Anything akak diupdate dalam blog yang ni je. Daaaa!

 

Forever Living Malaysia
BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA!
Forever Living Products Malaysia - Singapore - Brunei


Modal mula hanya RM105 sahaja. Tak perlu maintain belian bulanan. Kelas ilmu produk dan training bisnes. Video live training bagi yang jauh. TIADA ALASAN untuk berjaya di Forever. Sila isi borang di http://KhasiatAloeVera.com/ahli Saya akan hubungi anda secepat mungkin!
Nama anda akan disenarai sebagai business partner team #AloeVeRos di laman web KhasiatAloeVera.com.

Ros.

Kak Ros adalah seorang ibu kepada 3 orang anak yang masih kecil. Dulu pernah bekerja sebagai Akauntan selama lebih 14 tahun. Sekarang kak Ros bekerja dari rumah sebagai Pakar Bina Blog dan Forever Business Owner (FBO) serta bercita2 untuk mengembangkan team #AloeVeRos ke seluruh dunia.

Awak, awak dan awak nak sama-sama bina bisnes Forever Living ini dengan kak Ros? Kak Ros ajar cara buat online. Sesuai untuk surirumah yang ada anak kecil, students, ibu tunggal, pekerja makan gaji & pesara. Modal mula RM105 sahaja. Tak ada pengalaman meniaga pun boleh buat. Tapi kalau ada pengalaman lagi lah super boleh! Kelas ilmu produk dan seminar bisnes sentiasa ada. Jauh? Boleh belajar secara online melalui video live training dan support group dipimpin rapat oleh jutawan Forever muslim pertama dunia, kak Ju. Yang penting TIADA ALASAN dan BERTINDAK SEKARANG! Jom sertai kak Ros dengan isi borang sini.

Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama Forever Living. Ameen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *