Paparan Media | Jadi Model Deodoran Smelly No More Total Image!

Tak sangka pulop!!! Dah tua-tua ni pun ada jugak yang mintak akak Ros ni jadi model..hahaha!

Alahai… setakat jadi model ubat ketiak pun nak canang ke kak oii. Aik..jeles la tewwww…

Jangan salah sangka pulak. Jadi model ubat ketiak bukan bermakna kena tayang ketiak yang tak berapa putih melepak tu. Takat pegang deodoran, senyum dan ambik gambar takde glamer sangat pun.

Beberapa bulan yang lepas, ada wakil Total Image ni email akak.

Hi Ros, We stumbled upon your review on our product Total Image Smelly No More and we would like to request to feature snippets of it on print ads. Since it was written in Bahasa Melayu, it will be featured in Harian Metro and Mingguan Wanita. Please email me if you are interested and we can share with you a feature we did for our previous blogger.

Oh.. mereka jumpa blog akak ni sebab akak ada tulis tentang deodoran Smelly No More ni. Patutlah!

Ewah! Jadi model deodoran Smelly No More untuk masuk Harian Metro dan Mingguan Wanita tu. Publisiti free ni. Peluang datang menggolek rugi kalau tolak kannnn.

So…. akak pun cepat-cepat la ber-selfie dengan deodoran Smelly No More ni..hehehe

Iklan deodoran Smelly No More Total Image ni keluar Harian Metro & Mingguan Wanita dalam bulan August / September yang lepas. Tapi akak bukannya pembaca setia Harian Metro & Mingguan Wanita, jadi tak dapatlah tengok wajah sendiri dalam suratkhabar/majalah tu.

Total Image ada emel kepada akak draft iklan tu. Macam ginilah rupanya. Bukan main “cantik” muka akak di make-up kan secara maya tuh.

Deodoran Smelly No More

Beberapa minggu lepas ada kawan akak forward gambar iklan Smelly No More dengan muka akak ni yang keluar kat Facebook.

Deodoran Smelly No More

Eh.. ingatkan jadi model kat suratkhabar & majalah je. Ni siap masuk Facebook la pulak.

Deodoran Smelly No More

Okey la tu kan.. ada link back pada blog akak yang littlemamadiary.com tu…. Blog tu akak malas nak update dah. Anything akak diupdate dalam blog yang ni je. Daaaa!

 

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agen RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agen RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *