Pakar Bina Blog | Cuba Korset Elken Percuma Dengan Aina Shahirah Authorized Dealer Korset Elken

Bismillah. Aloe! Cikros di sini.

Jom cerita tentang korset! Aku dulu pernah pakai korset Premium Beautiful pada tahun 2011. Terjebak sebab time tu korset tu merata blogger pakai. Hehe!

Tapi selepas 3 bulan pakai korset tu tersadai mereput dalam almari. Ada sebabnya aku tak pakai. Nanti aku story lain kali.

Hari ni aku nak cerita tentang korset Elken. Tak sangka ada korset yang lagi best dari PB. Kalau aku tahu tak kan aku beli PB tau.

Actually, selepas kes PB tu aku dah tak ambik port pasal korset. Tapi since aku sedang bantu Aina Shahirah untuk migrate blog dia dari Blogspot ke WordPress dengan akaun hosting, so aku kena buat banyak research tentang korset Elken. Sangat mengujakan pulak. Hehe!

Aku rasa memang berbaloi melabur untuk korset Elken sebab:

  • Material korset Elken sangat berkualiti dan selesa
  • Beli sekali boleh pakai berkali-kali sampai bila-bila
  • Korset Elken boleh pakai hari-hari sebab sangat selesa
  • Mudah sangat nak ke tandas (penting ni!)
  • Badan makin mengecil tapi size korset Elken jadi besar, jangan risau boleh alter anytime
  • Breastfeeding friendly – sangat mudah nak menyusui bayi
  • Nak pakai senang, nak bukak pun senang.. tak payah mintak tolong orang lain
  • Bengkung moden paling best sebab bersalin normal dan cesar dua-dua boleh pakai

Kalau nak more info tentang korset Elken boleh lah terjah blog Aina Shahirah – Authorized Dealer korset Elken.

Korset Elken Malaysia

Sebab hari tu aku menang banyak nama domain .MY masa Malaysia Website Award 2016, so aku bagi free satu pendaftaran nama domain .MY baru kepada Aina. Nama domain .MY ni kalau beli harga dia RM127++ setahun termasuk GST tau.

Since Aina dah ada akaun hosting sendiri so aku buat satu salespage / mini site untuk promote korset Elken. Boleh terjah KorsetElken.my untuk ketahui tentang kelebihan korset Elken berbanding jenama lain di pasaran.

Korset Elken

Aku buat blog dan salepages ni semua ada SEO (Search Engine Optimised). Banyak research kena buat dan banyak benda kena tweak untuk pastikan blog & salespage ni berada dalam 1st page Google.

Blog AinaShahirah.com dulu asalnya guna platform Blogspot dan tidak berada dalam senarai top 10 Google bagi kata carian “korset Elken”. Sekarang ni blog ni berada di page 7 which is satu permulaan yang bagus.

Memang akan ambik masa untuk tersenarai ke 1st page Google sebab sebelum ni content blog tu tak SEO. Aku dah buatkan 16 post baru yang di SEO kan. Selepas ni pemilik mesti sentiasa update blog post dengan cara SEO yang aku akan ajar. Aku jangka dalam 1-6 bulan pasti blog ni akan tersenarai di 1st page Google.

Salespage KorsetElken.my pula adalah fresh aku buat dari scratch. Masa 3 hari selepas siap, salepage ni langsung tak keluar kat Google.

Tapi selepas aku tweak SEO, salespage ni sekarang berada di page 2 Google bagi kata carian “korset Elken”. Pencapaian yang sangat bagus dalam masa kurang seminggu!

Korset Elken

** FOLLOW ON INSTAGRAM ** Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM
Agen RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agen RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *