Pakar Bina Blog | Agen Penapis Coway Klang & Shah Alam – PenapisCowayMalaysia.com

Bismillah. Aloe! Kak Ros di sini .

Aku ni seorang WAHM — surirumah yang bekerja dari rumah. Sambil menguruskan rumah tangga dan hal ehwal anak-anak, aku jugak buat bisnes sambilan — ambik upah buat blog dan bisnes Forever Living Products.

Aku belum all out pun lagi promote servis buat blog aku tu. Baru warm up sikit-sikit. Hehe!

Tapi dah ada beberapa clients. Salah satunya ialah Said Coway. Aku buat salespage dan blog untuk Said.

Said ni based kat Klang. Tapi boleh serve customer Coway dari seluruh Malaysia. Free delivery tau!

Penapis Coway Malaysia

Minum Air Sakit Boleh Membawa Maut

Kat rumah korang ada penapis air tak? Kalau ada bagus lah.

Tapi berkesan kah penapis air korang tu? Agak2 boleh tapis segala bahan cemar terlarut tak?

Penapis Coway Malaysia

Air sakit mengandungi bahan cemar terlarut yang mengancam badan manusia secara tersembunyi tanpa kita sedari. Air sakit yang mengandungi bahan cemar berikut boleh membawa maut secara senyap!

  • Bahan cemar biologikal (bakteria,virus,parasit)
  • Produk sampingan disinfeksi ( THM, kloroform)
  • Bahan cemar organik terlarut ( racun perosak, racun rumpai, sisa-sisa perindustrian)
  • Logam berat terlarut ( merkuri, plumbum, nitrat, arsenik, asbestos, mangan)
  • Sisa-sisa ubat farmaseutikal ( ubat-ubatan terbuang, sisa ubat-ubatan dari badan manusia)

Penapis Air Coway Menapis Sehalus 0.0001 Mikron

Aada banyak pilihan penapis air Coway kat Malaysia ni. Ada yang table top. Ada yang floor standing.

Kalau ada duit boleh terus beli secara outright cash. Kalau tak boleh sewa beli.

Aku guna penapis air Coway Core jenis penapis air RO (floor standing). Aku pilih Core sebab tangki besar. Hehe!

Penapis Coway Malaysia

Tahu tak? Coway ni ada 4 jenis sistem penapis air.

  • Sistem Penapis Air Mineral (Coway Neo & Harry)
  • Sistem Penapis Air RO (Coway Value, Petit, Villaem, Core & Sally)
  • Sistem Penapis Air Alkali (Coway Inception)
  • Sistem Penapis Air Luar (Coway Bamboo Poe & Mini Poe)

Nak tahu lebih lanjut tentang penapis air Coway boleh ke web PenapisCowayMalaysia.com dan juga PenapisCowayMalaysia.com/blog.

Boleh tengok details jenis2 penapis air Coway, perbandingan antara model penapis air Coway, harga penapis air Coway dan segala benda tentang Coway. Complete ada kat situ. Lepas pilih penapis air Coway yang berkenan tu contact lah Said yang friendly tu tau.

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agen RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agen RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *