Mengandung | Demam, Selsema dan Sakit Tekak

Semalam 19 Februari 2012 adalah hari lahir saya yang ke 38. Usia sudah meningkat dan harapnya tahun ini anak juga akan bertambah.

Suami belanja kami makan mee udang banjir dan saya makan dengan lahapnya. Udang besar-besar tu!

Saya mungkin ada alahan pada udang. Biasanya udang tidak memberi apa-apa kesan alahan kepada saya. Tetapi kali ini sangat berlainan.

Mee Udang Banjir

Malamnya hidung saya tersumbat dan tekak mula sakit. Sinusitis yang sudah berbulan-bulan tidak ada kembali menyerang lagi. Memang sangat susah nak tidur dengan kedua hidung bengkak dan tersumbat.

Tanpa sedar saya bernafas menggunakan mulut. Akibatnya… bila bangun pagi tekak saya menjadi sangat perit (sore throat). Rasa macam kena hiris dengan pisau.

Demam pun datang bersama selsema. Hmmm… lain kali beringat bila makan.

Saya minum air suam bercampur sedikit madu untuk hilangkan sakit tekak. Agak berkesan kerana kurang sikit rasa rengsa di tekak.

Tapi badan tetap rasa tidak sihat dan demam. Saya tetap pergi kerja sebab walaupun tidak sedap badan tetapi pemikiran saya tidak terganggu. Tidak rasa moody atau pening kepala.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove
Forever Living Malaysia
BARU DAPAT GAJI TAPI DUIT DAH HABIS?? BAYAR BIL HUTANG HINGGA KENA IKAT PERUT?? ANAK NAK MAKAN PUN TERPAKSA CATU?? TAK ADA SIMPANAN??

Ekonomi sekarang sangat tidak stabil. Harga barang semuanya naik. Jangan mengeluh saja tanpa berbuat apa-apa. Hidup mesti diteruskan. Jom sama-sama tambah pendapatan. Yang kerja makan gaji boleh buat part time. Yang menganggur, suri rumah, tengah belajar dan sudah bersara boleh buat sepenuh masa.

SAYA INGIN BANTU ANDA DAPAT INCOME TAMBAHAN SETIAP BULAN. JIKA ANDA BETUL-BETUL NAK UBAH KEHIDUPAN DIRI & KELUARGA MENJADI LEBIH BAIK, SELESA, GEMBIRA & BAHAGIA, HUBUNGI SAYA SEKARANG!!

Kalau tengok baki akaun bank RASA NAK NANGIS atau bila buka purse/wallet/beg duit rasa susahnya nak survive hidup, tu maknanya dah kena cari jalan buat side income. Bila peluang bisnes tanpa modal besar datang depan mata baik ambik cepat-cepat. Anda boleh mulakan bisnes Aloe Vera Forever Living dengan hanya RM45 sahaja!!

"Kejayaan akan bermula dari langkah pertama".

Whatsap/Telegram saya, Ros Ibrahim 016-888 6740 sekarang juga.

Boleh juga isi borang di http://KhasiatAloeVera.com/ahli

Maklumat Lanjut:
http://BisnesAloeVera.com
http://JusAloeVera.com

http://rosibrahim.flp.com

Semoga dimurahkan rezeki kita semua dalam memenuhi keperluan dunia yang serba "MAHAL" hari ini. Ameen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

CommentLuv badge