Mengandung | Demam, Selsema dan Sakit Tekak

Semalam 19 Februari 2012 adalah hari lahir saya yang ke 38. Usia sudah meningkat dan harapnya tahun ini anak juga akan bertambah.

Suami belanja kami makan mee udang banjir dan saya makan dengan lahapnya. Udang besar-besar tu!

Saya mungkin ada alahan pada udang. Biasanya udang tidak memberi apa-apa kesan alahan kepada saya. Tetapi kali ini sangat berlainan.

Mee Udang Banjir

Malamnya hidung saya tersumbat dan tekak mula sakit. Sinusitis yang sudah berbulan-bulan tidak ada kembali menyerang lagi. Memang sangat susah nak tidur dengan kedua hidung bengkak dan tersumbat.

Tanpa sedar saya bernafas menggunakan mulut. Akibatnya… bila bangun pagi tekak saya menjadi sangat perit (sore throat). Rasa macam kena hiris dengan pisau.

Demam pun datang bersama selsema. Hmmm… lain kali beringat bila makan.

Saya minum air suam bercampur sedikit madu untuk hilangkan sakit tekak. Agak berkesan kerana kurang sikit rasa rengsa di tekak.

Tapi badan tetap rasa tidak sihat dan demam. Saya tetap pergi kerja sebab walaupun tidak sedap badan tetapi pemikiran saya tidak terganggu. Tidak rasa moody atau pening kepala.

Forever Living Malaysia
PERHATIAN: Produk Forever Living boleh didapati dari Pengedar Forever Forever Living Products yang sah, atau boleh BELI ONLINE, atau anda boleh JADI AHLI untuk dapat diskaun 15%! Daftar ahli hanya RM105 & dapat FREE 1x Aloe Vera Gel.

Daftar Ahli.

Anda boleh BELI ONLINE dari mana2 lokasi di Australia, Belgium, Canada, Cyprus, Czech Republic, Spain, United Kingdom, Greece, Northern Ireland, Ireland, Luxembourg, Malaysia, Netherlands, New Zealand, Philippines, Portugal, Singapore, Slovak Republic, United States and South Africa. Produk akan dihantar terus kepada alamat anda di negara tersebut!

Beli Produk Forever Living Online
Jika anda berada di mana2 negara yang tersenarai di bawah, anda boleh BELI ONLINE dengan klik pada bendera negara berkenaan.
Australia
Czech Republic
Netherlands
New Zealand
Slovac Republic
Belgium
Spain
Ireland
Philippines
United States  
Canada
United Kingdom
Luxembourg
Portugal
South Africa
Cyprus
Greece
Malaysia
Singapore
 

DISCLAIMER: Pernyataan dalam laman web ini adalah pendapat penulis, berdasarkan pengalaman peribadi menggunakan Aloe Vera, pengalaman orang lain dan hasil pembacaaan dari buku, majalah dan laman web lain. Produk yang dibincangkan tidak bermaksud untuk mendiagnos, merawat atau mencegah penyakit2 tertentu. Anda disarankan berbincang dengan doktor jika mengalami apa2 masalah kesihatan atau sebelum memutuskan untuk mengambil supplemen dari Aloe Vera dan lain2.

Forever Living Malaysia
BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA!
Forever Living Products Malaysia - Singapore - Brunei


Modal mula hanya RM105 sahaja. Tak perlu maintain belian bulanan. Kelas ilmu produk dan training bisnes. Video live training bagi yang jauh. TIADA ALASAN untuk berjaya di Forever. Sila isi borang di http://KhasiatAloeVera.com/ahli Saya akan hubungi anda secepat mungkin!
Nama anda akan disenarai sebagai business partner team #AloeVeRos di laman web KhasiatAloeVera.com.

Ros.

Kak Ros adalah seorang ibu kepada 3 orang anak yang masih kecil. Dulu pernah bekerja sebagai Akauntan selama lebih 14 tahun. Sekarang kak Ros bekerja dari rumah sebagai Pakar Bina Blog dan Forever Business Owner (FBO) serta bercita2 untuk mengembangkan team #AloeVeRos ke seluruh dunia.

Awak, awak dan awak nak sama-sama bina bisnes Forever Living ini dengan kak Ros? Kak Ros ajar cara buat online. Sesuai untuk surirumah yang ada anak kecil, students, ibu tunggal, pekerja makan gaji & pesara. Modal mula RM105 sahaja. Tak ada pengalaman meniaga pun boleh buat. Tapi kalau ada pengalaman lagi lah super boleh! Kelas ilmu produk dan seminar bisnes sentiasa ada. Jauh? Boleh belajar secara online melalui video live training dan support group dipimpin rapat oleh jutawan Forever muslim pertama dunia, kak Ju. Yang penting TIADA ALASAN dan BERTINDAK SEKARANG! Whatsap kak Ros +6016-888 6740 atau isi borang sini.

Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama Forever Living. Ameen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *