Jualan Terpakai | Totseat Travel Highchair Alphabet (USED) + Bag & Box – RM70!

Bismillah. Aloe. Cikros di sini!

Aku nak jual Totseat Alphabet sebab Dina dah tak guna. Aku guna pun dalam 2-3 bulan sahaja. Kondisi masih superb. Rugi tak beli dari aku. Hehe!

Apa itu Totseat? Baca review yang aku tulis tentang Toseat di link ini ==> Totseat Malaysia Review.

Totseat Malaysia Kerusi Makan Bayi Mudah Alih

Totseat ni pengganti kerusi tinggi @ kerusi makan bayi yang sangat awesome. Kalau korang berura2 nak beli high chair bayi tu baik consider beli Totseat ni.

Apa2 jenis kerusi, di mana2 sahaja — boleh bertukar menjadi kerusi makan bayi dengan Totseat. Serius. Aku tak tipu!

Totseat Travel Highchair Alphabet

Antara ciri-ciri menarik Totseat Travel Highchair ialah:

  • Dibuat daripada kain mudah dibersihkan
  • Mudah dibasuh dan cepat kering
  • Mudah alih / portable
  • Apa2 kerusi boleh ditukar menjadi baby highchair
  • Kebersihan terjamin (tak perlu guna kerusi bayi restoran yang kotor)
  • Sesuai untuk bayi berumur 8 bulan – 30 bulan

Totseat Malaysia Kerusi Makan Bayi Mudah Alih

Totseat Travel Highchair Alphabet (USED) Untuk Dijual – RM7o!

  • Harga asal RM139+; harga jual RM70 sahaja.
  • 1x Totseat Travel Highchair Design: Alphabet + 1x String Bag with original box
  • Pos percuma ke Semenanjung Malaysia (Sabah Sawarak tambah RM10)
  • Condition: 9/10 (used item, guna selama 2-3 bulan sahaja)
  • Not negotiable. Serious buyer only!

Totseat Malaysia Kerusi Makan Bayi Mudah Alih

Totseat Malaysia Kerusi Makan Bayi Mudah Alih

Berminat?? Hubungi Cikros www.wasap.my/60168886740

atau emel naimsofea[at]yahoo.com

** FOLLOW ON INSTAGRAM ** Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM
Agen RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agen RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *