Gambar Scan Bayi Dalam Kandungan | Imbasan Bayi Pada 11 Minggu

Semalam saya ada appointment dengan Doktor Komathy di LPPKN. Nak check perkembangan baby.

Nurse ambik rekod berat badan, tekanan darah dan darah untuk blood test. Saya diminta ke tingkat 10 untuk hantar bekas darah kepada makmal. Saya juga kena buat ujian air kencing.

Keputusan ujian darah menunjukkan saya ada anemia ~ jumlah hemoglobin saya adalah 1o *paras normal ialah 11 ke atas*.

Kemudian saya kemabli ke tingkat 6 untuk berikan result blood test pada nurse. Doktor Komathy buat imbasan bayi melalui vagina *vaginal scan*. Nurse kata vaginal scan lebih tepat dan sesuai untuk usia kandungan bawah 12 minggu. Kalau buat scan kat perut susah nak nampak.

Seronoknya bila tengok baby dah membesar dari 1.34 cm bulan lepas kepada 5.5 cm!! baby dah mula bergerak aktif ~ menendang dan menggerakkan tangan!

Doktor Komathy berikan saya Duphaston dan multivitamin Obimin. Saya kena makan Duphaston sehingga usia kandungan 5 bulan.

Doktor Komathy akan pantau saya untuk dua bulan lagi sebelum keluarkan surat rujukan kepada mana-mana hospital pilihan saya.

 

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agen RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agen RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *