Main Trampoline | Anak Suka Melompat Atas Sokano Trampoline Kecil Khas Untuk Kanak-Kanak

Bismillah. Aloe! Cikros di sini.

Anak-anak aku memang cergas. Terlebih makan Qaseh Gold Junior dan minum Aloe Vera Gel agaknya. Hehe!

Kat dalam rumah aku tu memang dah rupa macam playground tau. Ada slides, ride on cars, punch bag tergantung dan yang terbaru Sokano trampoline!

Main Sokano Trampoline

Sementara anak-anak masih kecil, layan kan aje. Sekejap sahaja mereka ni kecik pun. Bila anak-anak dah besar boleh lah aku hias rumah cantik-cantik. Sekarang ni tema decor rumah aku ialah playground in the house. Hehe!

Main Sokano Trampoline

Aku beli SOKANO 38 Inches Trampoline tu kat Lazada bulan lepas. Harga RM94 termasuk delivery. Aku rasa seller tersalah jual harga murah kot. Rezeki beb. Hehe!

Main Sokano Trampoline

Ye lah. Most harga trampoline kat Lazada RM100 lebih tau. Seller ni jual RM84 dan kos delivery hanya RM9 untuk benda yang besar macam Trampoline tu. Hantar guna Gdex mana dapat kos kurier RM9 tau. Mesti cecah puluh ringgit mah. So kira aku untung lah kan. Hehe!

Anak-anak aku memang happy sangat dapat main trampoline. Memang best lah melompat atas trampoline ni. Aku pun join dua kaki. Maksima berat boleh naik trampoline ni ialah 90kg. So aku yang ringan bak kapas ni boleh sangat lah main trampoline kanak-kanak ni. Hehe!

Main Sokano Trampoline

Tapi plastik cover trampoline tu sudah koyak rabak!! Kualiti cover memang out sebab baru sebulan pakai dah mereput. Dina lah yang koyak dan cabut. Hodoh pulak aku tengok Sokano trampoline tu. Adeh!!

Omak ni mana boleh tengok benda buruk macam tu. Samada aku buang atau aku kena buat something untuk cantik kan semula trampoline tu. Aku pilih untuk make over Sokano trampoline tu.

Main Sokano Trampoline

So, aku jahit cover trampoline yang baru!! Aku ada banyak kain kanvas bercorak kat rumah tu. Teruslah omak jalankan misi!

Main Sokano Trampoline

Mana ada trampoline cover lain kat dunia ni cantik macam trampoline anak-anak aku ni kan.

Main Sokano Trampoline

Sebab guna kain kanvas yang tebal so memang tak akan koyak lagi dah. Sila jeles! Hehehe!

Nota: Teringin nak bawak anak-anak main trampoline di Trampoline Park kat PJ nama Jump Street KL tu. Hari tu aku ada dapat invitation dari Disney untuk tengok movie screening kat Jump Street KL tu. Tapi aku tak dapat pergi sebab masa tu Izzah ada exam. Tak apa lah. Maybe next time dapat peluang main trampoline free lagi kat Jump Street Kl tu. Amin ya Allah ya Mujib.

** FOLLOW ON INSTAGRAM ** Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM
Agen RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agen RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *