Buku Kanak-Kanak | Pixajoy Personalised Children’s Book @ Buku Peribadi Kanak-Kanak Ada Nama & Gambar Anak!

Bismillah. Aloe! Cikros di sini.

Zaman sekarang ni macam-macam benda boleh personalised @diperibadikan. Contohnya buku, baju, beg, mug, bantal dan macam-macam lagi lah. Ada duit segalanya boleh. Hehe!

Terjah sahaja Pixajoy (klik banner Pixajoy kat bawah tu). Kat situ mesti ko teruja sebab ada macam barang boleh letak nama korang atau nama orang tersayang. Boleh buat hadiah yang pastinya disukai penerimanya!

Kad Nama @ Business Card PERCUMA!

Siapa nak buat kad nama atau kad bisnes FREE? Pergi tengok kat website Pixajoy!! Sebab Pixajoy ada bagi 100 keping kad nama percuma setiap hari kepada 50 orang!!

Pixajoy

Free tu!! Bayar kos pos je kot. Pilihan design pun cantik. Kalau tak berkenan design sedia ada boleh design sendiri. Tak nak ke?

Buku Kanak-Kanak Pixajoy

Aku nak story tentang Pixajoy Personalised Children’s Book. Sebab aku dah buat 3 buah buku peribadi untuk anak aku Irfan.

Best buat buku kanak-kanak kat Pixajoy sebab Pixajoy selalu bagi diskaun banyak.

Buku peribadi kanak-kanak Pixajoy ni harga biasa dari RM39.90. Tapi boleh dapat diskaun 40% time promosi macam sekarang ni. Kena masukkan kod promosi lah. Kod tu ada terpapar kat website Pixajoy tu.

Pixajoy

Ada 4 pilihan buku peribadi kanak-kanak Pixajoy.

Pixajoy

So far, aku dah buat 3 buku kanak-kanak Pixajoy untuk Irfan.

Pixajoy

Buku Mission to The Moon dan Irfan is A Big Boy Now tu aku buat sempena hari lahir Irfan. Time tu tengah promosi dapat harga murah.

Pixajoy

Irfan suka sangat buku-buku yang ada nama dia di cetak hampir di setiap muka surat.

Pixajoy

Dalam buku tu jugak ada gambar dia. Aku rasa memang sangat best lah ada personalised book macam ni. Seronok anak nak belajar membaca tau.

Pixajoy

Buku First Day at School adalah buku peribadi kanak-kanak yang terbaru. Omak belum rasa nak buat lagi. Hehe!

Pixajoy

** FOLLOW ON INSTAGRAM ** Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM
Agen RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agen RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *