Bisnes Aloe Vera Forever Living | Top 5cc Achievers Celebration Dinner – Q Thai Restaurant Ampang

Bismillah. Aloe! Kak Ros di sini .

Aku buat bisnes Aloe Vera Forever Living Products. Santai je buat secara online. Sebab tahun ni sibuk dengan new baby so aku target nak buat all-out bermula awal tahun depan. Wish me super big luck!

Santa-santai pun ada juga pencapaian aku dalam Forever ni. Aku masih lagi maintain sebagai 5cc Achiever. Tinggal lagi 2 bulan dan beg kabin idaman aku tu akan jadi milik aku…ameen!

5cc Celebration Forever Living Products

Nota: cc tu stands for case credit. Dalam Forever Living tiada konsep nilai mata, point value atau bonus value. Sebab bonus di Forever Living dibayar atas harga jual (nilai runcit). Bukan atas NM/PV/BV. Konsep ni lah yang buat aku tertarik sangat dengan Forever Living. Sangat berbeza dan sangat menguntungkan pengedar berbanding syarikat2 MLM lain tau!

Since tiada NM/PV/BV, Forever Living Products gunakan case credit = cc sebagai penanda aras untuk kenaikan pangkat dan pencapaian insentif2. Kira macam KPI guna cc lah.

1 cc = RM860 harga runcit. 5 cc = RM860 x 5 = RM4,300 inilah nilai minima untuk capai insentif di Forever Living.

Top 5cc Achievers Celebration Dinner

Aku adalah direct downline kepada GLT Juraidah — satu-satunya jutawan Muslim dunia Forever Living yang bergelar GLT. Bangga sangat aku berada bawah pimpinan kak Ju ni.

5cc Celebration Forever Living Products

Dia dulu CDM Hai-O yang almost muflis sampai kereta kena tarik dan rumah kena lelong. Nak beli susu anak pun tak ada duit. Bila buat bisnes Forever Living baru lah hidup dia bertambah baik hingga mampu langsaikan hutang dari bisnes lama dia tu. Now dah jadi jutawan Forever Living. Alhamdulillah!

5cc Celebration Forever Living Products

Nak berjaya dalam Forever ni bermula dengan 5cc tu lah. Usaha buat 5 cc tiap-tiap bulan. Sebab setiap suku tahun ada hadiah menanti. Bab hadiah 5cc dari Forever ni aku story lain lah. Ni aku nak cerita tentang dinner yang aku pergi hari tu.

Kak Ju ada buat dinner special untuk 5 cc achivers setiap 3 bulan sekali. Selalunya aku tak dapat pergi sebab buat kat Kuantan. Kadang2 ada buat kat Kuala Lumpur tapi aku pulak kesibukan.

5cc Celebration Forever Living Products

Selain dinner ada juga special gift yang kak Ju bagi bagi top 5 achiever setiap bulan. Aku dapat hadiah top 5cc achiever bulan Jun.

5cc Celebration Forever Living Products

Hadiah tak besar mana pun tapi sangat bermakna. Selain  daripada hadiah produk Forever, aku juga dapat ole-ole special dari South Africa, Mekah dan Greece.

5cc Celebration Forever Living Products

Restoran Seafood & Tom Yam Q Thai Ampang

Venue dinner ialah Q Thai Restaurant Taman Dagang, Ampang. First time aku makan seafood kat restoran Q Thai ni.

5cc-celebration-forever-living-products-malaysia-07

Buffet seafood yang murah dengan banyak pilihan makanan laut, sayur-sayuran, mi dan banyak lagi. Minuman pula free flow.

5cc Celebration Forever Living Products

Kuah tom yam Q Thai ni sedap giler. Syok je aku letak udang banyak-banyak dalam pot steamboat tu hehehehe.

5cc Celebration Forever Living Products

Forever Living Malaysia
BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA!
Forever Living Products Malaysia - Singapore - Brunei


Modal mula hanya RM105 sahaja. Tak perlu maintain belian bulanan. Kelas ilmu produk dan training bisnes. Video live training bagi yang jauh. TIADA ALASAN untuk berjaya di Forever. Sila isi borang di http://KhasiatAloeVera.com/ahli Saya akan hubungi anda secepat mungkin!
Nama anda akan disenarai sebagai business partner team #AloeVeRos di laman web KhasiatAloeVera.com.

Ros.

Kak Ros adalah seorang ibu kepada 3 orang anak yang masih kecil. Dulu pernah bekerja sebagai Akauntan selama lebih 14 tahun. Sekarang kak Ros bekerja dari rumah sebagai Pakar Bina Blog dan Forever Business Owner (FBO) serta bercita2 untuk mengembangkan team #AloeVeRos ke seluruh dunia.

Awak, awak dan awak nak sama-sama bina bisnes Forever Living ini dengan kak Ros? Kak Ros ajar cara buat online. Sesuai untuk surirumah yang ada anak kecil, students, ibu tunggal, pekerja makan gaji & pesara. Modal mula RM105 sahaja. Tak ada pengalaman meniaga pun boleh buat. Tapi kalau ada pengalaman lagi lah super boleh! Kelas ilmu produk dan seminar bisnes sentiasa ada. Jauh? Boleh belajar secara online melalui video live training dan support group dipimpin rapat oleh jutawan Forever muslim pertama dunia, kak Ju. Yang penting TIADA ALASAN dan BERTINDAK SEKARANG! Jom sertai kak Ros dengan isi borang sini.

Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama Forever Living. Ameen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *