Beli Domain .MY Murah | Nak Beli Domain .MY Murah Separuh Harga Dengan Diskaun 50%?

Bismillah. Aloe! Cikros di sini.

Awal tahun 2017 hari tu aku menang 4 awards dalam Malaysia Website Awards 2016. Selain sijil dan trofi aku dapat satu voucher yang boleh digunakan sebanyak 120 kali untuk beli domain .MY percuma. Banyak giler aku dapat so aku decided untuk jual separuh harga voucher untuk nama domain .MY tu.

Harga asal untuk daftar nama domain .MY adalah RM120 setahun. Tu belum masuk GST lagi 6% (RM7.20). So, total kalau daftar domain .MY ni ialah RM127.20.

Aku nak jual domain .MY ni murah-murah je. Harga daftar domain .MY yang baru hanya RM60* aku jual. RM60* tu harga bersih tau. Tak ada GST pun. Berbaloi-baloi tau!

Sudahkah anda menggunakan domain .MY ? Jika belum hari ini adalah masa yang tepat untuk anda dapatkan domain country code top-level domain (ccTLD) pada harga gila murah iaitu dengan hanya RM60 setahun*!!

Nama Domain .MY Murah

Kenapa Anda Perlu Menggunakan Domain .MY  ?

Tingkatkan Kepercayaan Pelanggan

Tahukah anda bahawa dengan menggunakan domain namakedaianda.my pelanggan akan lebih percaya dan mudah membeli berbanding namakedaianda.blogspot.com.

Pilihan Yang Tepat Untuk Syarikat Malaysia

Iya, jika anda sudah mendaftar SSM, rugi besar sekiranya masih belum beli dan menggunakan namakedaianda.my di internet

Terbaik untuk mesin carian (SEO = Search Engine Rankings)

Zaman yang serba canggih ini, semua maklumat mudah dicapai hanya dengan masuk google.com.my dan taip apa yang anda mahukan. Kelebihan bila anda menggunakan Domain .MY kedai online anda akan lebih mudah rangkings di halaman pertama mesin carian.

Jadi tunggu apa lagi? Dapatkan sekarang dengan Cikros sebelum terlambat.

Langkah Untuk Dapatkan Harga Domain .MY Murah

  1. Search/check dulu nama domain .MY di link ini untuk tengok samada masih available (belum ada orang daftar)
  2. Nama domain .MY mesti daftar melalui Cikros dengan ISI BORANG PENDAFTARAN.
  3. Hubungi Cikros melalui SMS/whatsapp di +6016-888 6740 selepas isi borang
  4. Buat bayaran RM60 kepada akaun bank Cikros (nombor akaun akan diberi). Sila bayar secepat mungkin jika mahu nama domain .MY didaftarkan segera. Lambat bayar maka lambat didaftarkan dan mungkin nama domain .MY tu terlepas ke tangan orang lain!! So, bila dah jumpa nama domain .MY yang disukai masih available — cepat2 lah isi borang dan contact Cikros!!
  5. Emel/whatsapp SALINAN IC DEPAN DAN BELAKANG kepada Cikros (IC diperlukan untuk sahkan yang anda adalah rakyat Malaysia sebab nama domain .MY hanya untuk warganegara Malaysia sahaja. Orang Indon, London dan lain2 negara cannot mah!)
  6. Cikros akan uruskan pendaftaran nama domain .MY anda melalui Exabytes. Biasanya 1-2 hari bekerja anda akan terima email dari Mynic tentang nama domain .MY anda yang berjaya didaftarkan

Nota: * Harga domain .MY murah hanya RM60 setahun untuk pendaftaran baru tahun pertama sahaja. Harga renewal domain untuk tahun ke 2 dan seterusnya adalah RM120 setahun (harga asal). Sangat berbaloi untuk grab offer domain .MY murah ni sebab anda jimat 50% untuk tahun pertama!! Tawaran harga domain .MY murah separuh harga ini untuk tempoh yang terhad. Cepat2 grab sebelum terlambat!!

** FOLLOW ON INSTAGRAM ** Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM
Agen RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agen RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *