Belajar Taekwondo | Grading Naik Tali Pinggang Biru 2 (Blue Belt 2)

Bismillah. Aloe!

Selepas grading Taekwondo pada bulan November tahun lepas, Izzah sudah selamat hadiri grading Taekwondo yang pertama untuk tahun 2016 pada bulan March.

Aku tak sempat nak update sebab masa bulan Feb-April tu life aku huru-hara sebab salah satu server blog2 aku down lebih sebulan. Taktik company hosting tu nak suruh aku upgrade server. Bangang. No choice aku tukar terus hosting baru. Tu sibuk tahap gaban. Stress pun tahan atuk gaban!

Grading Taekwondo

Grading kali ni untuk naik dari tali pinggang biru 1 kepada BIRU 2. Macam biasa Izzah kena latih-tubi dengan aku yang merangkap personal trainer Taekwondo dia ekekkee

Grading Taekwondo

Nak naik dari blue 1 ke blue 2 kena ingat Taegeuk 5.

Grading Taekwondo

Makin tinggi pangkat tali pinggang Taekwondo ni, makin complicated pergerakan dalam Taegeuk tu. Steps sparring pun makin banyak langkahnya.

Grading Taekwondo

Macam biasa Irfan jadi cheer leader untuk kakak Izzah. Baby Dina pulak masa tu baru umur 3 bulan so asyik tidur lah memanjang.

Grading Taekwondo

Alhamdulillah. Izzah lulus dan naik BLUE BELT 2 Next grading naik Red Belt 1 pula.

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agen RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agen RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *