Belajar Taekwondo | Baby 21 Bulan Belajar Taekwondo Di Kelas Taekwondo Koryo!

Bismillah. Aloe! Cikros di sini.

Biar betul? Baby kecik umur 21 bulan (1 tahun 9 bulan) belajar Taekwondo already? Berita gempar nih!

Betul. Kisah benar ni. Patut di viral-kan kat social media. Rare tau. Hehe!

Actually baby Dina ni dah pergi kelas Taekwondo sejak dia dalam perut omak lagi. Since dari awal mengandung hingga sarat nak bersalin, aku gigih hantar anak aku Izzah ke kelas Taekwondo. Aku siap tunggu kat kelas tu tau.

Baby Belajar Taekwondo

Sebab tu Dina kuat menendang dalam perut. Practise kicking and punching Taekwondo. Hak hak hak!

Baby Belajar Taekwondo

Sejak dia umur setahun aku sambung balik tugasan menghantar anak ke kelas Taekwondo. Of course lah Dina ikut sekali. Secara tak langsung pun baby ni pun belajar Taekwondo sekali.

So far Dina sudah pandai kick dan punch gaya manja gitu. Kira orite lah tu. Baby lagi kot. Heheh!

Baby Belajar Taekwondo

Masa aku ajar Taegeuk kepada Irfan kat rumah pun mesti baby Dina pun nak buat jugak. Terpaksalah aku layan.

Baby Belajar Taekwondo

Tapi Taegeuk yang Dina buat tak ada nombor lah. Sebab dia main belasah hentam kromo punch sesuka hati. Comel lah anak aku. Eh. Terpuji anak sendiri. Hak hak hak!

** FOLLOW ON INSTAGRAM ** Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM
Agen RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agen RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *