Baju Uniform Taekwondo | Dobok @ Baju Taekwondo Black Belt Adidas Koryo Murah?

Bismillah. Aloe! Cikros di sini.

Izzah dah lulus ujian Taekwondo junior Black Belt so dobok / uniform Taekwondo dan tali pinggang kena beli semua baru!

Pemegang tali pinggang hitam jalur merah hitam (junior black belt) kena pakai uniform Taekwondo yang ada jalur hitam merah pada leher baju. Kalau black belt dewasa baju Taekwondo leher hitam semuanya.

Memang omak abah kena ada budget sikit lah jika anak ada belajar Taekwondo ni. Aku ada senaraikan kos yang diperlukan semasa anak belajar Taekwondo kat link ini.

Baju uniform Taekwondo junior black belt yang ada logo/badge Koryo berharga RM150. Manakala baju uniform Taekwondo brand Adidas pula RM190. Tak banyak sangat beza so aku beli baju Taekwondo Adidas untuk Izzah.

Baju Uniform Taekwondo

Sayang tau nak bagi Izzah pakai baju Taekwondo Adidas tu untuk training mingguan. Omak takut kotor. Hak hak hak!

Baju Uniform Taekwondo

Sebab aku plan nak simpan baju Adidas tu untuk Izzah pakai masa upacara penyampaian black belt pertengahan bulan 8 nanti. Tak nak lah baju tu comot sebab masa training mereka kena warm-up siap baring & meniarap atas lantai yang berdebu tu.

So, aku kena beli baju uniform Taekwondo lain untuk Izzah pakai masa training.

Nasib baik jumpa uniform Taekwondo murah kat Lazada!! Aku suka beli barang kat Lazada ni sebab biasanya memang murah boleh dapat diskaun sampai 70%.

Tapi baju uniform Taekwondo yang branded macam Adidas tu tetap mahal kebabooom kat Lazada. Malah lebih mahal daripada harga yang Sir Rizman jual. Meleleh air liur omak ni. Hehe!

Aku teringin nak beli baju Taekwondo khas untuk Poomsae — yang seluar kaler merah / biru tapi kat Lazada pun mahal. Terbantut hasrat omak ni tau.

Baju Uniform Taekwondo

Akhirnya aku beli uniform Taekwondo yang unik ni kat Lazada. Imported from Hong Kong tau. Hehe!

Baju Uniform Taekwondo

Aku suka sangat sebab memang cantik siap ada gambar kat belakang dan tulisan  Cina kat baju. Seluar pun ada tulis Taekwondo.

Baju Uniform Taekwondo

Terserlah sangat anak aku pakai dobok Taekwondo ni. Hak hak hak!

Baju Uniform Taekwondo

Harga? RM50++ rasanya. Tak ingat pulak sebab dah lama beli. Tu pun dah diskaun 50%. Omak super like!

** FOLLOW ON INSTAGRAM ** Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM
Agen RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agen RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *