Baby Dhuhaa Sophea Stumbrys | Bayi Comel Kacukan Melayu Russia Siti Safuraa & Asadullah Stumbrys Punya Mata Cantik Macam Anak Patung!

Bismillah. Aloe! Cikros di sini.

Dhuhaa Sophea? Aku tengok baby ni memang comel. Mata hitam dia tu bulat bersinar macam mata baby doll!

Bulu mata Dhuhaa Sophea pula sangat hitam lebat. Kulit baby ni pula jenis putih snow white. Licin macam patung porcelain. Mestilah menyerlah macam rupa anak patung.

Baby Dhuhaa Sophea Bayi Kacukan Melayu Rusia

Anak siapa si Dhuhaa Sophea Stumbrys ni? Anak artis kah? Anak lawyer kah? Anak menteri kah? Anak datuk kah? Semuanya bukan.

Baby Dhuhaa Sophea Bayi Kacukan Melayu Rusia

Dhuhaa Sophea ni baby orang biasa je. Ibu Dhuhaa Sophea orang Melayu Terengganu yang sememangnya sedia comel bernama Siti Safuraa Hamzah. Ayahnya pula orang Russia bernama Asadullah Stumbrys. Bayi kacukan Malaysia – Russia patutlah super comel. Mereka sekarang menetap di Sweden.

Aku rasa baby Dhuhaa Sophea bukan baby paling comel. Ramai lagi bayi yang lebih comel dari Dhuhaa Sophea. Berlambak bayi kacukan Melayu dan bangsa lain kat Malaysia ni. Even baby pure Malay pun ramai yang lagi comel.

Baby Dhuhaa Sophea Bayi Kacukan Melayu Rusia

Anak-anak buah aku masa baby seusia Dhuhaa Sophea ni ramai yang mata macam baby doll, hidung mancung dan kulit putih merah macam snow white ni. Mak bapak orang Melayu tapi mungkin ada moyang entah berapa generasi dulu-dulu yang keturunan Arab / English. Nasib lah mata tak kaler biru dan rambut tak kuning blonde.. hehe!

Tapi tiba-tiba tular @ viral tentang kecomelan baby Dhuhaa Sophea Stumbrys kat media sosial. Terus naik mendadak followers Siti Safuraa mommy baby Dhuhaa Sophea Stumbrys.

Baby Dhuhaa Sophea Bayi Kacukan Melayu Rusia

Ramai omak merungut, mengeluh dan merintih nak baby comel macam Dhuhaa Sophea! Sanggup kondem anak sendiri tu! Giler tak bersyukur omak-omak tu semua. Omak abah genetik Jawa tak kan baby keluar genetik orang Eropah pulak kan.

Bersyukurlah baby yang korang ada tu sempurna sifat, sihat fizikal dan mental, tak menderita penyakit kronik, tak terseksa dgn penyakit kulit dan paling penting, bersyukurlah korang dikurniakan anak!!.

Tahu tak? Ramai yang berusaha nak dapat anak tapi tak dapat-dapat? Bertahun-tahun buat macam-macam treatment tapi gagal? Ada yang even tak pernah merasa mengandung! Tahu tak apa perasaan dicemuh sedara mara sebab tiada anak?

Apa pun rupa, anak itu anugerah dan amanah. Jaga baik-baik.

Sudah-sudah lah bandingkan baby sendiri dengan baby orang lain. Ada baby super comel ni ada ujian besar disebaliknya yg kita tak nampak. Nauzubillah.

** FOLLOW ON INSTAGRAM ** Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM
Agen RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agen RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *