Beli Tudung Sekolah Online | Tudung Sekolah Budak Jenama TudungSiComel – Tudung Sekolah Kain Lycra Lembut, Selesa & Tak Panas

Bismillah. Aloe! Cikros di sini.

Sekolah nak buka semula tak lama lagi kan. Ada anak perempuan yang bersekolah? Mesti sibuk cari tudung sekolah yang selesa untuk anak lah tu. Betul?

Tahun ni aku tak beli tudung sekolah Izzah. Sebab tudung sekolah putih nila awning lembut yang aku beli masa dia masuk darjah 1 (tiga tahun lepas) masih elok dan cantik lagi. Tak pudar dan tak koyak. Memang tahan lasak. Omak super like!

Omak abah yang nak beli tudung sekolah online tu aku sangat recommended beli tudung sekolah jenama Tudung Si Comel ni. Harga tudung sekolah yang murah. Sangat berbaloi untuk kualiti kain tudung sekolah awning lembutyang lembut, selesa, tak panas, mudah gosok dan tahan lama.

Tudung Sekolah Awning Lembut Tudung Si Comel

Kelebihan Tudung Sekolah Awning Lembut Tudung Si Comel

  • Awning lembut yang mudah & cepat dipakai. Sarung je dah siap!
  • Tiada masalah awning patah
  • Sangat lembut, sejuk dan selesa
  • Diperbuat dari kain lycra Korea berkualiti tinggi – tak panas dan sesuai untuk bersukan
  • Tudung mudah bentuk cantik kerana di reka dengan ukuran istimewa.
  • Jimat masa nak bersiap ke sekolah.
  • Tahan lasak dan tahan lama. Boleh basuh mesin. Boleh pakai bertahun-tahun.
  • Aurat terjaga kerana rambut tak mudah terkeluar akibat tudung senget benget.
  • Jaminan 180 hari wang dikembalikan/tukar barang jika tidak berpuas hati dari TudungSiComel.

Tudung Sekolah Awning Lembut Tudung Si Comel

Saiz Tudung Sekolah Awning Lembut Tudung Si Comel

Tudung sekolah awning lembut jenama Tudung Si Comel pasti ada saiz untuk anak anda! Selain dari tudung sekolah awning lembut warna putih nila, ada juga pilihan tudung sekolah awning lembut warna hitam, biru, biru gelap, merah jambu, hijau muda, hijau lumut, coklat, ungu dan sebagainya.

Tudung Sekolah Awning Lembut Tudung Si Comel

Mudah sangat nak beli tudung sekolah online. Nak beli tudung sekolah pengawas & pengawas pusat sumber, tudung sekolah pengakap, tudung sekolah puteri islam, tudung sekolah tkrs @ tunas kadet remaja sekolah dan sebagainya — semua ada di website Tudung Si Comel.

Korang boleh pilih dari empat ukuran khas iaitu SS, S, M dan L

Ukuran tudung sekolah awning lembut Tudung Si Comel adalah ukuran istimewa yang memastika tudung sekolah ‘terletak elok’ dan selesa dipakai. Anak pasti selesa dan gembira memakainya.

Tudung Sekolah Awning Lembut Size SS

  • sesuai untuk Si Comel berusia 4 – 8 tahun (bersaiz badan kecil).
  • Labuh dari dagu 12 inci +/- 1 inci
  • Lilit muka 18 inci.

Tudung Sekolah Awning Lembut Tudung Si Comel

Tudung Sekolah Awning Lembut Size S

  • sesuai untuk Si Comel berusia 8 – 10 tahun (bersaiz badan kecil).
  • Labuh dari dagu 14 inci +/- 1 inci
  • Lilit muka 20 inci.

Tudung Sekolah Awning Lembut Tudung Si Comel

Tudung Sekolah Awning Lembut Size M

  • sesuai untuk Si Comel berusia 10-12 tahun.
  • Labuh dari dagu 17 inci +/- 1 inci
  • Lilit muka 21 inci.

Tudung Sekolah Awning Lembut Tudung Si Comel

Tudung Sekolah Awning Lembut Size L

  • sesuai untuk Si Comel berusia 11-15 tahun. (tudung labuh).
  • Labuh dari dagu 20 inci +/- 1 inci
  • Lilit muka 22 inci.

 

Tudung Sekolah Awning Lembut Tudung Si Comel

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *