Beli Belah Online Lazada | Jualan Murah Hingga 90% Diskaun Lazada Sales 11.11 Online Revolution 2017

Bismillah. Cikros di sini.

Sana sini kecoh tentang jualan murah 11.11 Online Revolution 2017 tu kan? Actually kebanyakan online shop ada buat sales pada 11.11 semasa Online Revolution 2017.

Tapi yang paling best dan menonjol ialah jualan murah besar-besaran hingga 90% diskaun di LAZADA MALAYSIA!!

Siap keluar iklan promosi 11.11 Online Revolution sales tu kat TV. Kelakar dan annoying betul iklan Lazada tu. Heheh!

Tapi boleh percaya ke nak beli di Lazada? Bukan Lazada penipu ke sama macam Zalora? Hmmm.

Aku rasa masa awal-awal kemunculan Lazada ni mungkin servis kelam-kabut so yang ramai cakap Lazada penipu. Tapi lepas tu okey dah beli belah online kat Lazada ni.

Memang best lah shopping kat Lazada ni. Aku dah jadi buyer di Lazada Malaysia since 2014 tau. Tegar gittew. Hahah!

So far pengalaman aku beli barang kat Lazada semua okey. Semua barang dapat in good condition. Nak return barang yang aku rasa tak suka bila dapat pun senang. Free shipping tau bila return.

Macam-macam aku dah pernah beli kat Lazada Malaysia: barang elektrik / elektronik, baju, barang baby, kasut, katil kayu, trampoline, arts & crafts stuff dan lots more sampai tak tersenarai. Heheh!

Sebab apa aku suka beli barang online kat Lazada Malaysia?

  • Banyak pilihan dan boleh banding harga barang
  • Harga lebih murah berbanding di luar
  • Boleh beli barang dari oversea tanpa kos pengeposan!
  • Jika tak puas hati boleh pulang dan refund. Kos pos return free.
  • Tak payah keluar rumah. Serach je kat Lazada mesti ada. Hehe!

Lazada Malaysia 11.11 Online Revolution bermula dari 11 November 2017 hingga 14 December 2017. Best sangat sebab ada RM1 deals, Lazada e-vouchers, Mystery Boxes, flash sales, giveaways bernilai RM60 juta yang terdiri dari Perodua Bezzas, Apple iPhone X smartphones dan banyak lagi.

KUALA LUMPUR: Lazada Malaysia, which is launching its biggest shopping event of the year – the Online Revolution 2017, expects ten times increase in orders as well as five-fold increase in traffic to Lazada Malaysia’s website during the campaign.

In a statement, Lazada Malaysia said the  the month-long online shopping extravaganza would take off on 11.11 (Nov 11, 2017) until Dec 14, 2017, features 90 million products with savings of up to 90%.

Lazada Malaysia

“Themed ‘Shop the Universe’, Lazada Malaysia introduced new sections in 2017 within the Lazada website to provide Malaysians with access to an even wider range of assortments with attractive prices,” it said.

Lazada Malaysia CEO Hans-Peter Ressel said more people were placing greater trust when purchasing online and this showed that the adoption of eCommerce was accelerating and the online environment was flourishing in the Malaysian market.

 “With the Lazada application already downloaded by a third of the country’s population, we’re expecting about 1 out of 5 Malaysians to be on our platform for this year’s Online Revolution. This is a strong testament to our expertise and knowing well ahead what our customers demand – an even wider selection of assortments at any given time,” he said.
Ressel said the campaign was a reflection of the company’s commitment in continuously providing its customers with a seamless shopping experience.

“It is in our nature to expand and evolve alongside our customers’ needs and that is why we have tripled the offerings from last year. By putting the ‘universe’ at the fingertips of our customers, we are addressing every aspect of online shopping that are important to our customers including affordability, assortment and convenience,” he added.

The Online Revolution will be joined by various marketing partners including Digi and CIMB, and will feature giveaways worth more than RM 60mil, including Club Med holiday packages, Go Pros, iPhone Xs, Perodua Bezzas and a chance to experience Zero-G among others.

Lazada Malaysia

 

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *