Malaysia Website Award 2016 (MWA 2016) | Video Sekitar Malaysia Website Award 2016

Bismillah. Aloe! Cikros di sini.

Selepas majlis penyampaian sijil dan trofi Malaysia 2016 bulan Januari 2017 hari tu, aku ditemuramah oleh wakil Exabytes. Tak ramai yang kena interview masa tu. Mungkin sebab aku ni rare sebab menang 4 awards so kena interview aku. Hehe!

Malaysia Website Award 2016

Masa interview banyak juga soalan yang di tanya. Tapi masa Exabytes buat FB Ads untuk promote Malaysia Website Award 2017, tak sampai 5 seconds pun aku bercakap.

Malaysia Website Award 2016

Aku screen capture FB Ads tu sebagai kenangan menusuk kalbu. Hak hak hak!

Nak tonton keseluruhan video MWA 2016 pun boleh kat bawah ni. Take note Cikros pakai tudung purple okeh.

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *