Belajar Taekwondo | Taegeuk 8 Taekwondo – Gambar & Langkah Demi Langkah

Bismillah. Aloe! Kak Ros di sini.

Taegeuk adalah kombinasi teknik Taekwondo mengandungi arah, kekuda dan teknik menahan atau menyerang yang dibuat langkah demi langkah. Penting kena ingat dan praktis supaya lulus grading.

Taekwondo

Taegeuk 8 Taekwondo perlu dipelajari, diingati dan dipersembahkan oleh pemegang tali pinggang MERAH 2 dalam Taekwondo untuk lulus ujian tukar tali dari Merah 2 kepada Junior Black Belt (Merah Hitam).

Alhamdulillah, Izzah dah lulus pun grading naik belt dari Merah 2 kepada Junior Black Belt masa bulan May 2017.

Berikut adalah pergerakan bergambar dalam Taegeuk 8 Taekwondo.

Belajar Taekwondo Taegeuk 8

Nampak senang tapi confirm berpeluh! Nak kurus buatlah Taegeuk ni..hahahaha!

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *