Beli Belah Online | Comelnya Kasut Bayi Zuri Baby Couture!

Bismillah. Aloe!

Ada baby girl memang best. Boleh pakaikan dia macam-macam design baju, kasut dan topi yang comel-comel.

Best tu memang lah. Tapi sangat berbahaya kepada poket korang….hahhaha!!

Masa Izzah baby dulu, akak banyak berbelanja beli belah online macam-macam untuk dia. Anak first dan girl pulak tu kan. Rambang mata tengok barang baby yang comelicious kat kedai baby online tu. Bocor sokmo wallet tu ha!

Nasib baik lah masa tu akak bekerja so ada duit sendiri untuk beli belah online. Tak ada lah jadi tukang perabihkan duit suami *makan dalam #sentap* heheheh!

Sekarang ni akak jadi pengurus rumahtangga TAK BERGAJI tapi alhamdulillah masih boleh lagi nak shopping online barang yang akak teringin. Shopping online is my therapy… ewah!

Of coz lah akak guna duit sendiri. Hasil buat bisnes Aloe Vera Forever Living. Walaupun masih belum cecah lagi jumlah gaji masa akak bekerja full time dulu tapi ia satu permulaan yang baik.

Benda paling susah nak buat kat dunia ni ialah BERMULA & AMBIL TINDAKAN. Sebab tu ramai yang pasrah je bekerja walaupun tak seronok demi untuk mengutip gaji tiap-tiap bulan*#sentap lagi*.

Hanya orang yang cepat bertindak & bermula saja akan ada peluang untuk dapat income 5-6 angka sama macam leaders di Forever tu. Bukannya kena buat loan pun nak buat bisnes Forever ni. Ada RM90 dah boleh mula dah!

Okeh. Stop cerita tentang Forever Living. Akak nak cerita pasal kasut baby ni.

Masa Izzah baby dulu akak giler shopping baby hats. Ni time Irdina jadi mabuk shopping baby shoes la pulak.

Sekarang ni macam-macam jenis kasut baby yang comel cun melecun ada dijual secara online. Maunya akak tak mabuk…hehehe

Hari tu masa tengah jengah Facebook, tiba-tiba keluar iklan Zuri Baby Couture ni. Macam tau-tau la FB  ni yang akak ada baby. Hebat tak hebat tu Mark Zuckerberg kannnn.

Akak pun ter-KLIK lah iklan Zuri Baby Couture ni. Hambek ko. Ada sale. Terus rambang mata!!

Zuri Baby Couture ni jenama barangan handmade bayi seperti kasut, baju, headband, rantai dan klip rambut untuk bayi dan toddlers.

Akak suka kasut Zuri Baby Couture ni. Especially kasut boot baby. Pesal comel sangat eh?

Sampai tak perasan terbeli 3 pasang kasut baby untuk Irdina yang masa tu baru umur seminggu.

Zuri Baby Couture

Cherry Blossom Booties

Dun worry coz akak beli kasut baby saiz 6-12 bulan @ pre-walker baby shoes. Tunggu dia besar sikit baru boleh bergaya dengan kasut Zuri Baby Couture tu.

Zuri Baby Couture

English Garden Booties

Akak suka kasut Zuri Baby Couture ni sebab handmade dan kain dia sangat lembut. Plus dapat matching headband pulak tu.

Zuri Baby Couture

Carnation Coronation

Irdina dah 3 bulan lebih pun masih longgar lagi kasut Zuri Baby Couture dia.

Zuri Baby Couture

Tapi yang boots tu dah boleh pakai walaupun kadang-kadang tertanggal dengan sendirinya hahahaha.

Zuri Baby Couture

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *