Beli Belah Online | Beli Buku Online di PTS Book Cafe

Siapa mengaku dia ulat? Bukan ulat sebarang ulat… tapi ulat buku…ekeeeeke.

Sekarang ni kalau ulat buku nak beli buku sudah jadi sangat mudah. Kalau malas nak pergi kedai buku boleh saja beli buku secara online.

Kebanyakan kedai buku di Malaysia ni dah ada kedai buku online. Tinggal kita nak pilih dan tekan butang mouse untuk bayar sahaja. Delivery terus ke rumah beb. I like!

Saya memang suka singgah ke kedai buku. Tapi kalau ada kemudahan beli buku secara online saya lagi lah suka..heh heh.

So far saya suka beli buku online di Amazon dan The Book Depository. Dua-dua ni kedai buku online luar negara.

Kalau kedai buku online dalam Malaysia saya suka beli di PTS Book Cafe, MPH dan Kinokuniya.

Sebulan lepas saya ada beli koleksi buku Jerry D Gray yang terkenal itu di PTS Book Cafe.

Jerry D Gray

Siapa Jerry D Gray?

Jerry D Gray ni seorang muallaf yang lahir di Weisbaden Jerman pada 24 September 1960. Jerry dan keluarga kemudian berpindah ke Amerika Syarikat semasa dia berusia 3 tahun.

jerry d gray

Jerry D Gray pernah menyertai tentera Amerika Syarikat dan meletak jawatan dari US Air Force setelah memeluk Islam pada tahun 1984. Jerry berhijrah ke Indonesia pada tahun 1985 dan berkahwin dengan wanita Indonesia.

Jerry sangat aktif berdakwah di sana, membuka teori kejahatan Amerika dan banyalk tulisan yang berani di dalam buku bukunya. Antara buku tulisannya ialah The Art of Deception, Dosa-dosa Media Amerika, Demokrasi Barbar Ala Amerika, Deadly Mist, dan Rasulullah is My Doctor.

Sebab saya suka baca buku dan ingin tahu apa yang dikongsi Jerry D Gray dalam buku-bukunya.. so saya beli buku Jerry D Gray secara online di PTS Book Cafe.

PTS Book Cafe ni banyak menjual buku-buku dalam Bahasa Melayu terutama buku tentang Islam.

Ada banyak juga buku yang diterjemah dari bahasa lain ke dalam Bahasa Melayu di kedai buku online PTS Book Cafe ni.

Hari tu ada sales buku Jerry D Gray di kedai buku online PTS Book Cafe. Pakej combo 3 buku popular tulisan Jerry D Gray dijual pada diskaun sebanyak 20%.

Jerry D Gray

So.. teruslah saya beli buku Jerry D Gray iaitu:

The Art of Deception

Jerry D Gray

Deadly Mist

Jerry D Gray

Rasulullah is My Doctor

Jerry D Gray

Memang best semua buku-buku Jerry D Gray ni. Sangat membuka minda!

Jerry D Gray

Saya paling suka buku Rasulullah is My Doctor. Sangat bagus dan highly recommended kepada sesiapa yang ingin beralih kepada perubatan berdasarkan sunnah Rasulullah.

Jerry D Gray

Ini adalah kali pertama saya beli buku online di PTS Book Cafe. Saya sangat puas hati dengan servis kedai buku online PTS Book Cafe ni.

Pemprosesan cepat dan delivery pun pantas. I like!

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

No Comments

  • Anuar says:

    Ada diskaun 20%… Menarik ni… Dah lama tak beli buku secara Online dekat PTS Book Cafe… Kali terakhir sekali saya beli pada tahun 2010… Masa tu saya borong 5 buah buku… Bila beli secara online ni memang menguntungkan… Jimat masa dan kos…

    Saya ingat lagi masa tu saya masih bertugas di Mukah, Sarawak… Harga buku dekat sana agak mahal jika nak dibandingkan dengan dekat semenanjung Malaysia… Jadi nak jimat saya kena beli secara online… Boleh dapat harga yang jauh lebih murah berbanding harga buku yang dijual dekat kedai-kedai buku di kawasan sekitar…

  • siti hazreen says:

    saya dah beli art of deception 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *