Beli Belah Online | Beli Buku Online di MPH Online

Memang sangat best kalau kedai buku boleh datang pada kita. Tak payah susah-susah pergi kedai buku pun boleh beli buku.

Saya suka… saya suka… saya suka!

Sekarang ni dah banyak kedai buku local yang ada perkhidmatan kedai buku online.

Saya pernah beli buku online dari Kinokuniya, PTS Book Cafe dan MPH Online.

So far… all three kedai buku online punya servis memang superb lah. Memang tak kan teragak if nak beli buku lagi…ekekeke.

Anak bongsu saya Irfan tu dah mula diberi makanan pejal bayi. Saya nak provide the best untuk anak saya so kena lah masak sendiri makanan pejal baby tu.

Homemade solid food is the best for my babehh. Semangat tu beb!

Tapi tak guna juga ada semangat tapi hanya tau masak bubur nasi campur carrot, bayam dan ikan… atau lagi teruk kalau tak tau masak.. ekekeke.

Kena lah tuntut ilmu memasak makanan pejal bayi kalau tak tau kannnnn.

So… ada alasan untuk saya beli belah online lagi gitewww.

Saya beli buku online lagi. Kali ini saya beli buku-buku tentang makanan pejal bayi dari kedai buku online MPH.

annabel-karmel-kitchen

Dua buah buku tulisan pengarang terkenal makanan pejal bayi iaitu Annabel Karmel dan satu buku tulisan Christine Bailey.

Makanan Pejal Bayi

Berbintang mata bila tengok macam-macam resepi makanan pejal bayi dalam buku-buku tu.

Tak sabar nak try…ekekee.

What To Feed When by Annabel Karmel (RM57.50)

Makanan Pejal Bayi

Top 100 Baby Food Recipes: Easy Purees & First Foods for 6-12 Months by Christine Bailey (RM36.90)

Makanan Pejal Bayi

Annabel Karmel’s New Complete Baby and Toddler Meal Planner: 200 Quick, Easy and Healthy Recipes for Your Baby by Annabel Karmel (RM75.90)

Makanan Pejal Bayi

Saya juga ada beli satu buku dari The Book Depository iaitu Baby & Child Vegetarian Recipe by Carol Timperley.

Makanan Pejal Bayi

Vegetarian? Oh tidak… saya bukannya vegetarian tapi saja nak tahu kepelbagaian resepi makanan pejal bayi ni.

Knowledge is power kannnn.

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *