Gerakan Bayi Dalam Kandungan | Pergerakan Bayi Mula Terasa!

Semasa saya scan pada 11 minggu, saya sangat teruja kerana dapat melihat bayi bergerak dan berpusing dalam rahim. Kelihatan sangat comel. Tetapi saya tidak merasa pergerakan bayi kerana bayi masih kecil.

Pergerakan pertama bayi yang boleh dirasai adalah dikenali sebagai ‘quickening’. Saya dapat rasa bayi saya bergerak semasa pertengahan minggu ke 13.

Apa rasanya bila bayi bergerak dan pertama kali di rasai ibu?

Hmmm. Terasa ada getaran di dalam perut. Terasa sesuatu mencucuk dari dalam. Terasa perit dan pedih.

Terasa satu perhubungan sedang terjalin!

Kandungan saya sudah masuk 14 minggu 4 hari.

Pergerakan bayi dalam kandungan semakin hari semakin kuat. Bayi bukan sekadar bergerak tapi sudah mula menendang dan menggeliat.

Alhamdulillah.

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *