Mengidam | Sedapnya Ikan Cencaru Masin!

Semalam saya terbau ikan masin goreng dari rumah jiran sebelah. Sangat wangi dan menyebabkan saya teringin nak makan ikan masin goreng.

Saya ke Tesco dan mencari ikan masin. Bukan sebarang ikan masin. Tetapi saya nak ikan cencaru masin.

Ikan Masin

Sangat puas hati bila dapat sepaket ikan cencaru masin. Balik rumah terus saya goreng dan rasa sangat seronok bila menghidu bau ikan cencaru masin goreng. Kecur air liur dibuatnya.

Ikan Masin

Nasi panas dimakan dengan kicap dan ikan cencaru masin memang sangat menyelerakan. Sedap sungguh!

Ikan Masin

Esoknya saya masak kari ikan cencaru masin dengan labu kuning. Waaah! Sangat menyelerakan!

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *