Mengandung | Ujian Kehamilan Clear Blue Positif Pada Waktu Pagi {May 2012}

Haid saya dijangka datang pada 4 May 2012 tetapi saya telah membuat ujian kehamilan sendiri di rumah pada 1 May 2012. UPT Dip & Tell menunjukkan jalur positif yang terang dalam masa beberapa saat!

Saya masih agak kurang yakin bahawa saya mengandung lagi. Teringat kehamilan kimia yang berlaku dalam bulan December. Walaupun ujian kehamilan kali ini sangat terang dan cepat terbentuk jalur positif berbanding semasa bulan December, tetapi hati saya masih tidak tenang.

Jadi saya ke Guardian untuk membeli beberapa UPT (ujian kehamilan) lagi. Saya beli Clear Blue Non Digital dan Clear Blue Digital. Ujian kehamilan Dip & Tell sebelum ini masih berbaki satu belum digunakan.

Hari ini adalah hari pertama saya terlepas haid. Jadi, saya rasa wajar untuk buat lagi ujian kehamilan.

Semasa bangun pada pukul 5.30 pagi, saya buat ujian kehamilan menggunakan UPT Clear Blue Non Digital. Teruja melihatkan jalur positif terbentuk dengan terang dalam masa beberapa saat.

Ujian Kehamilan Positif

Alhamdulillah. Semoga Allah melindungi kandungan saya kali ini. Ameen.

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *