Alahan Mengandung | Pening & Loya Semakin Teruk

Alhamdulillah. Tompokan coklat gelap hanya ada sehari sahaja. Rasanya memang kesan implantation bleeding.

Kandungan saya sudah masuk minggu ke lapan. Hari ini kepala saya terasa sangat pening. Berdenyut-denyut dan membuatkan saya rasa ingin baring dan tidur. Tapi mana mungkin saya berehat sebab saya sedang bekerja.

Setiap kali lepas makan, perut akan terasa sebu. Tekak terasa loya. Terasa ingin memuntahkan segala roti dan air milo yang diambil semasa sarapan beberapa jam yang lalu.

Sakit Kepala

Malah air masak atau air mineral yang saya gemar minum juga terasa sangat payau dan pahit!

Saya rasa alahan mengandung kali ini agak teruk berbanding kandungan-kandungan sebelum ini. Petanda yang baik bahawa paras hormon meningkat dengan kadar sepatutnya. Petanda yang baik bahawa kandungan sedang membesar dengan sihat.

Saya juga alami perut kembung dan kesukaran membuang air besar. Tahap sembelit yang sederhana namun cukup meresahkan. Terpaksa bertapa dalam bilik air agak lama untuk berhasil membuang.

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *