Alahan Mengandung | Pening Kepala & Loya

Kalau ikutkan applikasi Baby Bump dalam iPhone, hari ini saya mengandung 4 minggu 6 hari. Nak masuk 5 minggu. Alhamdulillah.

Alahan mengandung sudah mula terasa.

Kepala rasa pening yang amat sangat. Tekak terasa loya dan mual. Tak pernah saya alami alahan mengandung secepat ini. Mungkin ini petanda bahawa kandungan sedang membesar dengan sihat.

Baby Bump

Tadi saya ke Carrefour. Cari Red Washington Apples.

Hanya epal merah yang boleh hilangkan loya dan rasa payau dalam mulut saya ni.

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *