Mengandung | Ujian Demi Ujian Kehamilan!

Saya agak risau dengan kehamilan kali ini. Sebab itu saya melakukan ujian kehamilan lagi dan lagi!

Rasanya kehamilan kali ini paling banyak saya melakukan Urine Pregnancy Test ini. Phobia barangkali dengan kehamilan kimia dan keguguran berulang sebelum ini.

Saya lakukan UPT pada 17hb dan setelah puas hati resultnya yang positif dalam masa yang singkat – terus saya memberitahu suami.

Ujian Kehamilan

Dua hari kemudian saya lakukan lagi ujian kehamilan. Rasanya paras hormon HCG dalam air kencing semakin meningkat kerana jalur positif terus kelihatan tanpa perlu menunggu beberapa minit.

Ujian Kehamilan

Saya buat lagi ujian kehamilan pada 22 Februari 2012 dan ujian kali ini menyebabkan saya rasa sangat gembira. Jalur positif kelihatan sangat terang dalam masa hanya beberapa saat ujian dibuat. Petanda baik menunjukkan paras hormon HCG semakin meningkat.

Ujian Kehamilan

Tetapi saya tetap risau. Sore breast atau breast tenderness yang saya rasakan sejak beberapa minggu lalu sudah hilang. Hal ini sangat sama seperti beberapa hari sebelum keguguran-keguguran yang lalu. Rasa tanda-tanda hamil semakin hilang!

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *