IzzahKids | Baju Tidur Kanak-Kanak Murah!

Pengumuman: Little Mama’s Love Baby Boutique telah bertukar URL dari LittleMamaLove.com kepada IzzahKids.com. URL je berubah tapi kedainya tetap sama.

URL LittleMamaLove.com masih ada dan akan divert kepada IzzahKids.com secara automatik.

Di Izzah Kids Fashion Boutique ada dijual BAJU TIDUR kanak-kanak perempuan yang sangat cute. Ada dua pilihan corak iaitu Hello Kitty dan Tinker Bell.

Baju Tidur Hello Kitty

Gaun tidur ni memang sangat selesa sebab ianya dibuat dari kain cotton yang sejuk dan ringan. Sekali pakai mesti anak anda sangat suka.

Baju Tidur

Ada seorang budak tu kan suka sangat pakai baju tidur ni sampai asyik nak pakai baju yang sama untuk tidur. Nasib baik dia ada 2 helai baju tidur dari Izzah Kids Fashion Boutique… *kalau nak boleh beli lagi.. ada banyak kat butik kami* he..he

Saiz yang ada untuk umur 3 – 5 tahun. Harga promosi RM20 RM15 sahaja. Hanya terdapat di Izzah Kids!!

Baju Tidur

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *