Si Comel Berbaju Raya Contest

Demam raya tak habis lagi. Dan banyak blog tengah rancak buat contest berkaitan raya nih. So, layan je la. Menang tak menang lain cerita, janji mak happy…ngaku je la takde keje ha..ha

Me masuk kategori B (girls) je la. Belum ada boboy lagi… kepingin juga (hint nih…ho..ho).

Izzah Berbaju Raya

Nama: Izzah Nabihah

Umur: 1 tahun setengah (lahir 31/3/08)

Izzah beraya kat kampung dan first time pakai baju kurung buatan me, made with love!

Si Comel Berbaju Raya Contest ni anjuran BabyIbu. Hadiahnya pulak di sponsor Gin & Jacqieeoe OnlineleanalittleshopSherryTHMia dan Niko..

babycontest

Nak join? Baca maklumat tentang contest ni kat bawah.

Cara Penyertaan

  • Pertandingan dibahagikan kepada Kategori A (Boys) dan Kategori B (Girls)
  • Pertandingan dibahagikan kepada dua fasa:
  1. Fasa 1: 23 September 2009 – 15 Oktober 2009 – Semua peserta submit gambar Si Comel Berbaju Raya.
  2. Fasa 2: 16 Oktober 2009 – 31 Oktober 2009 – Top Ten akan dipilih. Pemenang akan dipilih berdasarkan undian.

Syarat Penyertaan

  • Jadi Follower BabyIbu dan add BabyIbu dalam bloglist anda (dah lama dah add)
  • Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini (banner ada kat sidebar tgh, pergi http://rosibrahim.com/ baru nampak ok)
  • Membuat entri mengenai contest ini diblog anda (dah!)
  • Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu) (dah!)
  • Sila nyatakan nama si comel dan umurnya (dah!)
  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan semua sponsor (no link back will be disqualified) (dah!)

Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.

Hadiah

Bagi Kategori A:

Hadiah Pertama

  • Casual Meg daripada Gin & Jacqie
  • Necklace by S daripada Sherry
  • 120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
  • RM30 Gift Card daripada leanalittleshop

Hadiah Kedua

  • Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
  • RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
  • 80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Ketiga

  • Eyeko: Silver shopper (imported from UK) daripada Mia
  • RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
  • 40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Bagi Kategori B:

Hadiah Pertama

  • Colorful Sally daripada Gin & Jacqie
  • Pretty Birdie Earrings daripada Niko
  • 120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
  • RM30 Gift Card daripada leanalittleshop

Hadiah Kedua

  • Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
  • RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
  • 80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Ketiga

  • Eyeko badges and postcard set (imported from UK) daripada Mia
  • RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
  • 40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Misteri

Terdapat hadiah misteri khas untuk referrer terbanyak sepanjang tempoh contest (diadili guna Google Analytics).

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *