Kambing Panggang, Rumah Terbuka dan Blogger Tegar

Ha..ah… mood raya masih di udara ye tuan-tuan dan puan-puan. So, entri ini masih lagi pasal makan-makan di rumah terbuka..ahaks.

Actually, kami dah pergi banyak rumah terbuka raya ni… tapi tak semua sempat di ambil gambarnya. Sebagai blogger tegar (ewaaahh..), compact digital camera tu sentiasa ada dalam beg me. Kalau tak snap sekali dua tak sah rasanya…ha..ha

Kadang-kadang me bawak juga DSLR godang tu… tapi jarang guna kat public area especially rumah orang. Nanti orang ingat me paparazzi pulak.. ye lah.. gambar food pun nak ambik… gambar orang tengah makan pun nak ambik… apa kes…he..he

Tapi, sebagai blogger tegar… me kena ambik gambar juga.. sebab nanti takde pulak bahan nak cerita dalam blog… kadang-kadang kalau tak snap gambar.. boleh lupa nak tulis apa…pastu tanpa gambar, story kita macam tawar je kan…ha..ha… okeh.. ni kira macam blogging tips nih tau.

Anyway, ini gambar kami beraya kat rumah jiran. First rumah terbuka untuk raya tahun ini. Nampak besar je kan gaun Izzah tu? Sebab me pegi beli saiz 3 tahun punya…ahaks.. punyalah terlalu fikir masa depan mama Izzah ni (eleh..cakap je la kedekut…kih…kih..kih).

Izzah

Izzah

Izzah

Dan, ini gambar masa open house adik ipar kat Keramat. Perasan tak sesuatu yang yum yum dalam gambar itu? Yes! Kambing golek!

Kambing Golek

Dasat gak adik ipar ni siap rumah terbuka kambing golek lagi. So, sekali lagi me jadik weng weng sebab makan kambing panggang too much! Not just kambing okeh.. satay, lodeh, nasi himpit, rendang, kek dan macam-macam lagi la….kenyang mak!

Izzah

Izzah ni baru baik demam sebenarnya. Tiba-tiba je demam malam sebelumnya. Nak ambik upah bercakap pulak kot. Memang lepas dia demam tu… mulutnya amboi…macam Farah Fauzana…cakap tak berenti-renti.. cuma bukan dalam Bahasa Melayu atau English… bahasa dia sendiri la.. tapi me rasa boleh jugak faham sikit sikit apa dia kata…ha..ha

Izzah

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *