House Warming Contest | Want to win a Blog Makeover?

Jiji u better kasi I menang Blog Makeover ni kalo tak…… me picit-picit ko sampai jadik kecik macam lidi…ada berani?

Dialog tambahan (ni tak de extra markah ke..he..he)

Koben: Hoh! Berani kak ros nih nak picit-picit darling i… biasa!
Anis: Auntieee… jangan la picit ammi.. anis nak nenen lah!

Mii.. nak neng.. mii nenen.. alah kejap je mii… hah.. mii tak bawak nursing cover made by KedaiChomel tu kah? tak pe.. bawah meja ni pun boleh.. kan miii?

Ha..ha.. sungguh me tak de talent jadik penulis skrip drama nih. Tapi seronok gak mencuba. Siapa-siapa nak join sila jenguk TripleColourLife.

Syarat-syaratnya:

1. Satu (1) blog entri bertajuk House Warming Contest | Want to win a Blog Makeover?

2. Kembangkan (haha!) ayat ini di dalam entri tersebut “Jiji u better kasi I menang Blog Makeover ni kalo tak……!!“

3. Dialog Anis Manis kepada kepada saya.. Contoh: “Mii..jangan makan banyak, nanti gemuk lagi, cemana Abbi nak belikan seluar jeans?“

4. Copy dan paste syarat-syarat ini di dalam entri tersebut.

5. Jangan lupa sertakan link http://triplecolourlife.com

6. (Optional) Copy paste Blog Contest Badge pada entri atau sidebar atau mana-mana la yang anda suka.

Blog-Makeover-Contest-Badge

Bila sudah siap leave a comment to join the blog contest.

FREE head to toe, custom makeover. – 2 pemenang (Berdasarkan kepada kreativiti syarat no. 2 dan3)

FREE header. – 4 pemenang (Berdasarkan kepada kreativiti syarat no. 3)

Sagu hati –Mini Me. – 4 pemenang (Berdasarkan dari random.org )

Hint..hint.. my blog ada yang tak berheader lagi ni…ho..ho 

Yang sebenarnya me tak kosa nak picit-picit ko Jiji.. itu skrip drama semata-mata muah..ha..ha !

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *