Apa Rasanya Menang Contest?

Eh.. mestilah rasa best! Rasa seronok tak hingat..kan..kan

Walaupun hadiah yang dimenangi bukanlah sebesar mana…. tapi ‘the feeling‘ tu mak ai…susah la nak gambarkan. Hanya orang yang pernah menang peraduan je tahu.

So, imagine kalau korang menang hadiah yang best dan bernilai besar.. alahai… makin berganda-ganda la keseronokannya kan?

Okey.. dah on ni? …. ini dialog Tok Dalang dalam Upin Ipin the Movie (serius, me dah hafal semua dialog cerita tu.. sebab hari-hari me Izzah layan tengok..ha..ha).

Actually, nak cerita yang Izzah menang salah satu contest yang me masuk lepas raya hari tu. Horeh!

Ingat lagi, contest Anakku Merdeka? Ha ah… contest itu lah. Izzah dapat nombor dua you!

Anakku Merdeka

Dapat Voucher PhotoBook bernilai RM35.. kira okeh la tu!

Dalam banyak-banyak peserta tu, cuma gambar Izzah je yang pandang belakang…muah..ha..ha.

Erkk.. terfikir pulak.. asyik menang nombor 2 je me masuk contest ni…ha ah lah!

Masa contest Eyes of Grace masa Feb 09 ari tu pun dapat no 2 (dapat voucher discount jugak…dan belum pakai.. kak Zubye kata valid setahun.. banyak masa lagi tu..ahaks)

Pastu, masuk contest macik SitiSifir pun kira dapat no 2 jugak la tu (dapat baju for Izzah – ni dah pakai time raya ari tu).

Naib johan pun naib johan la… asal dapat hadiah… me suka!

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *