Angkara Rumah Terbuka

Waduh…waduh… sepanjang 2 hari weekend baru ni.. keje me duk pergi open houses dan kenduri kawin je.. dari pagi sampai ke malam. Yum..yumm.. makanan sungguh enak-enak belaka..ha..ha

Kenduri

Akibatnya….

  1. kepala me jadi weng-weng (sakit kepala berdenyut-denyut, macam migrain pun ada…uish.. beratnya kepala me…terlebih makan laksa nih)
  2. badan me sengal-sengal (aching all over the body mak… lenguh kaki, lenguh tangan..ni sebab makan apa pulak?)
  3. sakit perut (kembung kot… macam banyak angin je.. rasa nak terkent** memanjang…ha..ha..)
  4. disebabkan 1-3 di atas, me ke-hangin-an sepanjang masa (macam post natal blues pun ada..ho..ho dasat la kesan rumah terbuka nih).
  5. me tak online seperti kebiasaannya masa weekend ari tuh (biasa online dari lepas subuh sampai le ke sebelum subuh hari seterusnya… ni sempat check email je, update MBP…blog ni punya schedule post pun tak terpost…ha..ha..ha).

Pengajarannya?

  1. Pergi lagi open houses
  2. Makan banyak-banyak macam tak hingat lagi…ha..ha

Nota kaki

  • Next weekend ada lagi open houses.. walla!
  • Adik-beradik me belum schedule open house diaorang lagi (duk tunggu ni…he..he)
  • Me tak buat open house tahun ni (tarak budget maaaah.. lagi pun sibuk attend rumah terbuka orang sampai rumah sendiri tertutup…ha..ha)
Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

No Comments

  • eliss says:

    me pun tak buat open hse..jemputan open hse pun kurang tahun ni..huhuhu..tak puas beraya ni..MBP tanak buat open hse ker?
    me tak leh masuk MBP..me nak antar link dah join contest pun tak buleh..huhuhu
    .-= eliss´s last blog post..MomBloggersPlanet Cutest Baby in STROLLER Contest =-.

    • littlemama says:

      eliss, tak leh masuk MBK kah? nape ye.. kena block ke.. kalau still takleh nanti me post link to your entry kat contest tu.

  • Hanz says:

    me bukan rumah terbuka tapi pindah umah..wa-ka-ka… 😆
    .-= Hanz´s last blog post..Today is not Monday Blues to me because Winning Contests & receive Free Gifts! =-.

    • littlemama says:

      hanz, waaah… pindah rumah lepas raya? okey la tu.. selamat berpindah! me dah pindah setahun lebih tapi ada lagi kotak belum bukak…ha..ha

  • sitisifir10 says:

    takpe lagu tu….ada byk pekdah nya Ros

    1. Tak yah masak
    2. Tak yah beli barang dapur
    3. Tak yah susah2 basuh pinggan

    Owh..merdekanya rasanya jiwa tapi kalau keje macam saye…huhu, nak tinggal kedai pun takgamak…baru bukak mulut nak makan, staff dah tepon suruh balik cek mata

    • littlemama says:

      macik, ya sudah semestinya seronok! tapi kan… mak oi.. badan macik letih bebenor..ha..ha .. macam la me yg buat open house…he..he

  • Jiji says:

    *ehem-open house-ehem-MBP-ehem-bila-kak ros?-ehem*
    .-= Jiji´s last blog post..Kalo aku jadi geisha ini la ropa aku (bila di tepek dgn tepung gomak!). *Perasan* =-.

    • littlemama says:

      jiji, ehem…ehem… hari tu duk tunggu duit weblog popular tu..tapi tak masyuk…ha..ha

  • Syud says:

    ye, saya sudah gemok seperti belon angin akibat penangan open house! T___T

    sesal pon tiada guna. mari berdiet!

    tapi seriuslah open house sangat mengujakan. irresistable! HAHAHA :mrgreen:
    .-= Syud´s last blog post..~Happy Birthday!~ =-.

    • littlemama says:

      syud, waaaaah… lagi dasat.. udah jadi belon…ha..ha.. nak diet kena tunggu lepas abis open houses…ahaks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *